Polib mi dortík

Polib mi dortík https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502050/bmid_polib-mi-dortik-nO6-502050.jpg 4 155 48

Blaire Calloway právě otvírá nový obchod, cukrárnu, kde bude prodávat dortíky a koktejly, všechno má promyšleno a připraveno do nejmenších detailů. Co neměla v plánu? Ronana Knighta a jeho sportovní bar v sousedství, který se otevírá ve stejný den a nabízí pikantní, tučná jídla a pivo. Podnikatelská bitva je na spadnutí. Ale musí být vítěz jen jeden?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Kiss My Cupcake , 2020


více info...

Přidat komentář

dooky
11.04.2024 4 z 5

Trochu erotiky, trochu vtipných momentů, enemies to lovers. Ačkoliv sladké vůbec nejím, občas bych snad i ochutnala. Přišlo mi, že při těch počtech, co každý den snědli, by museli prasknout :-) Neseděl mi úplně popis obou hlavních postav, představovala jsem si je totiž úplně jinak. Jinak ničím nepřekvapující romantika, kterou jsem si užila, nicméně znovu již do ruky nevezmu.

Aracely
13.01.2024 5 z 5

Musím říct, že kniha byla opravdu tak sladká, jako představa všech těch dobrot. Obálka knihy úplně neodpovídá, zde se mi více líbil originál.
Jinak nemám knize moc co vytknout.

Více v mé recenzi.


monika0181
02.01.2024 5 z 5

Po přečtení předchozích knih autorky, musím konstatovat, že je tato psána trochu jinak. Mohu říct, že mě styl na prvních stranách trochu zarazil. Ale začetla jsem se bez problémů a knihu si užila.
Ronan mi sedl hned a Blair si musela chvilku počkat. Ale jejich škorpení jsem si užila i pomalé přerůstání jejich vztahu z konkurentů na přátelé/spolupracovníky a na partnery.
Kniha nemá klasickou negativní zápletku, což mě příjemně překvapilo.
Kniha je vtipná, oddechová. Za mě bohužel i lehce k zapomenutí. Pobavila, ale vracet se k ní pravděpodobně nebudu.

m2056
08.12.2023 3 z 5

Kniha se dobře čte je trochu delší než jsem čekal ale je to takové že vás to ničem nešokuje. Příběh je pohodový že rivalové v podnikání se dají později dohromady. Kniha je humorná není plná sexu ale je lehce předvídatelná pohodové čtení.

Jidu
02.11.2023 4 z 5

Tohle byl parádní oddych! Věčně v knihách někoho morduju, tak je fajn změnit žánr, a tohle bylo přesně to, co jsem potřebovala.

Rivalové v podnikání objevující společnou cestu....Vtipné scény, romantické scény, sem tam nějaká jemná erotika, to vše tato kniha má.

Jasný, hl. hrdinka byla klasická hysterka a hl. hrdina všechápající a milující týpek, ale to se zkrátka dalo čekat.
Bavilo mě to, bavila mě chemie mezi hlavními hrdiny, super byly i jejich podniky, kde jsem v jednom měla chuť na pivo a křidélka a v druhém na zvláštní kombinaci příchutí cupcaku.

Jednu hvězdičku musím strhnout za místy nudné pasáže a fakt někdy až přehnaně vyhrocené pasáže od hlavní hrdinky. Jak říkám, všeho s mírou!! A někdy to bylo moc.

Celkově knihu doporučuji, je to skvělý odpočinek.

Petra-1
06.10.2023 3 z 5

Jde o nenáročnou knihu na sobotní odpoledne. Podle názvu jsem čekala knihu, u které se zasměji, ale moc mi tento styl humoru nesedl a ani styl psaní mě nijak nenadchl.

kulibunda
05.09.2023 2 z 5

Kniha má dobrý nápad, ale provedení se mi teda nelíbilo. Oddechovka - ano, snadno předvídatelné - ano, ale chybělo tomu to, aby jste tu knihu chtěla přečíst celou a hned.

hlavajda93
01.09.2023 5 z 5

Kouzelná pohádková oddychovka, kde od začátku víte, jak to skončí, ale stejně se připitomněle usmíváte u každého hašteření a romantických chvilek.

katallinka
02.08.2023 5 z 5

Zase jednou platí, že je lepší nesoudit knihu podle obalu. Knížka byla skvělá! Po dlouhé době jsem četla od rána až do večera, protože jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Bylo to milé, vtipné a romantické, bez zbytečných klišé ( samozřejmě je jasné, jak to dopadne). Hlavní postavy byly sympatické, moc mě bavil vývoj jejich vztahu a Ronana jsem si úplně zamilovala. Na konci každé kapitoly jsou krátké citáty, které čtení pěkně ozvláštní.

Dámaskloboukem
29.07.2023 4 z 5

Ačkoli jsem vděčným konzumentem teto literatury, tohle mi připadalo více blboučké, než bylo nutne.
Prapodivny překlad názvu v češtině, růžovoučká obálka a hlášky typu . Ne vůbec jsem na to nemyslela. No tak dobře, občas jsem si na to vzpomnela. Ano, myslela jsem na to skoro pořad.

Airelle
25.06.2023 5 z 5

Jednou za čas potkám knihu, kterou prostě přečtu na jeden zátah za jeden den. Tohle je jedna z nich. Ráno jsem ji otevřela a jednoduše ji nemohla odložit.

Polib mi dortík je naprosto skvělá oddechová romantika, u které vlastně víte, jak to celé dopadne, ale neskutečné Vás to baví.

Styl psaní je opravdu chytlavý, nechybí tu humor, láska, sexy chlap a velmi pěkné prostředí. Postavy jsou vesměs milí lidé a dochází pouze k vtipným zádrhelům.

Nejvíc mě asi pobavily chvíle s dědečkem a upřímně den díkůvzdání neměl chybu, i když bych členem tý rodiny fakt být nechtěla!

Co? Už několik měsíců mluvíš jenom o ní, dokáže tě rozčílit i rozesmát. Muselo to přijít hned, jakmile jsi vystrčil hlavu ze zadku.

tereza9371
05.06.2023 4 z 5

Nesuď knihu podle obalu - slova, která známe všichni. Říká se ale taky něco jako "nesuď knihu podle názvu"? Jestli ne, tak by mělo, protože jen kvůli němu jsem knihu četla.

Začátek byl poněkud kostrbatý, ale postupně jsme si sedly a já si už jen užívala milý příběh, u kterého jsem se hodně nasmála.

Překvapivě jsem neměla problém ani s Blair ani s Ronanem. Oba na mě působili sympaticky a oba jsem měla ráda. Vztah mezi nimi se vyvinul hezky pomalu a přirozeně. Samozřejmě v knize nechybí ani trocha erotiky.

"Patříme k sobě jako cupcake a máslový krém."

Nemám nic proti Ronanovu pivu ani křidýlkům, Blaiřina cukrárna mě ale okouzlila víc. Pro všechny tyhle růžovoučký holčičí věci mám zkrátka slabost. Navíc se mi ze všech těch dortíků sbíhahy sliny a k tomu pomyslná třešnička na dortu ve formě jednorožčích skleniček.

Nenechte se odradit obálkou, udělejte si pořádný hrnek dobrého čaje a odpočiňte si u této sladké a především nenáročné jednohubky.

IG: vesnicka_knihomolka

Verresa
26.05.2023 5 z 5

Tohle je super odpočinková kniha. Při čtení jsem se hodně nasmála, líbilo se mi, že to bylo nejen z pohledu Blaire, ale i Ronana. Krásný, veselý romantický příběh. Rozhodně doporučuju jako odpolední jednohubku pro zasmání. Obálka je dle mého názoru úmyslně dělaná tak, že on drží sklenku vína a ona má jeho černé obroučky.

Nermal
13.05.2023 3 z 5

Tak tohle bylo hodně pohádkové a hodně soft, ale proč ne. Předpokládám, že úplně všichni čtenáři zatoužili ten nadpozemský cupcake ochutnat. Bohužel v mém okolí žádná taková nadpozemská cukrárna není. A tak nezbývalo, než si o cukrárně, její cukrářce i jejím příběhu přečíst v této knize.

Dela90
15.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Blaire otevírá cukrárnu s cupcaky a koktejly. Chce si splnit sen, proto se tak dře, vše má promyšleno do naprostých detailů. Jenže, sportovní bar v sousedství jí to opravdu znepříjemňuje. Ronan, tak se jmenuje provozovatel baru, jí doslova pije krev. Kdo z nich vyhraje?

Na knížce se píše romantická komedie - musím se přiznat, že mě to ze začátku knihy moc nenadchlo. Blarieno vyšilování a ječení a Ronanovi vtípky mě neoslovily. Nicméně zlom nastal v okamžiku, kdy Blaire pozvala Ronana ke své rodině, tehdy jsem si říkala, že jo tohle bude dobrý, a pravda bylo a už nepřestalo.

Co se musí nechat byly ty cupcaky - u téhle knížky jsem minimálně kilo přibrala, protože se nedalo než taky něco mlsat :D

Blaire měla naprosto příšernou rodinu, ale jako naprosto. A ona z nich byla ta nejnormálnější. Ronan byl božan a slaďouš v jednom. Rozlučka se svobodu a jezení jeho cupcaku *povzdech*

Moc se mi líbily statusy na konci kapitol.
Patříme k sobě jako cupcake a máslový krém.
Jsi cukrová poleva, na mém cupcaku.

TerryDee
29.03.2023 4 z 5

Při čtení této knížky jsem měla občas problém nedat si něco sladkého či jít do ledničky pro pivo.

Blair mi byla sympatická, i když si myslím, že někdy to až moc hrotila. Ale jinak se mi zamlouvala. Byla opravdu vynalézavá, co se týče dortíků nebo pořádání akcí.

Ronana jsem si hned zamilovala. A kdo by se do toho dřevoblbce nezamiloval, že. Nejen, že mě zaujal svým zjevem, ale i svým chováním. A líbilo se mi na něm jeho vzta rodině a především pak k dědovi.

Co mi moc nesedělo, tak byla obálka. Vůbec to nešlo k postavám.

Určitě knihu můžu doporučit. Hezké oddechové a milé počtení, při kterém možná dostane chuť na sladké.

bezzink
08.03.2023 5 z 5

Krasna slow burn romantika. Netradicni pribeh. Muj styl humoru. Vubec nevadilo, ze to nemelo klasickou drama zapletku, i tak to melo stavu. Konec byl sladoucky, no a co? :)) S konceptem knihy se naprosto shodoval.
Obalka je ulet. Jak je mozny, ze tohle spatri svetlo sveta? To to nikdo nekontroluje? Proc nema Ronan kostky a proc ma v ruce vino? A bryle mel snad Ronan a ne Blair. Fakt uplne mimo. To neni poprve, ze se obalka neshoduje s obsahem. Proste nechapu.

Mamka_cte
07.03.2023 5 z 5

Tohle jsem si maximálně užila! Pořad jsem se smála a nemohla přestat číst! Za večer jsem ji slupla jako nejsladší cupcake a kniha si vysloužila i štítek Nejlepší kniha za měsíc únor. Tak moc se mi líbila.!

Blaire mi byla sympatická od začátku a za její těžkou cestu za svým snem jsem ji obdivovala.
Ronan byl prostě dřevoblbec a totální úžasňák. Jak ze strany chování, tak skrz jeho úžasnou rodinu (hlavně dědeček).
Jejich konverzace a hlášky jsem si vždy četla několikrát, smála jsem se jak trubka .. až na mě můj snoubenec koukal jako na blázna.

V knize se objevuje nějaké to menší pochybování o druhém člověku, šílená rodina, plno humoru, romantická linka a plno chemie. Nejvíce jsem trpěla při popisování všeho toho jídla a hlavně sladkého.

Největší a jediné mínus je ta obálka, která je úplně mimo mísu. Postavy si nejsou ani podobné. Maximálně je dobře ten cupcake.

Jinak ale nemůžu jinak než doporučit!

Šárka88
27.02.2023 5 z 5

Tohle čtení mě bavilo, Blaire mi byla sympatická od začátku a pobavila mě svými hláškami, jen rychle zapomněla na ,, Dřevoblbce” a už to byl Ronan, který byl taky sympaťák od začátku. Odpočinková knížka se sladkou romantikou po náročném dni.

alnahu
15.02.2023 3 z 5

(SPOILER) Vtipný název knihy sliboval,že se u knihy pobavím,ale to se nestalo.Příběh Blair,která by ráda podnikala v cukrářství.Po otevření své nové cukrárničky,hned jak otevře -šlápne do psího výkalu a doufá,že to není nějaké znamení.A znamení to možná bylo-vede konkurenční boj s podnikatelem Ronanem a ten se časem změní v zamilované přestřelky.Odpočinkový zamilovaný příběh.

Štítky knihy

kanadská literatura cukrárna

Autorovy další knížky

2020  79%Sexy srážka
2019  71%Talisman pro štěstí
2022  85%Polib mi dortík