Pod kopyty nebe

Pod kopyty nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34152/pod-kopyty-nebe-34152.jpg 4 12 2

Příběh středoškolačky, která po tragické smrti otce prožívá složité období. Útěchu a pomoc nachází v přátelství a lásce ke koním. Svět maturantky Zdeny se skládá z dobrého zázemí v rodině, kamarádů a lásky ke koním. Zlom nastává po tragické smrti otce, který byl rodině oporou. Matka se nervově zhroutí, pokusí se o sebevraždu a následně podlehne gamblérství. Chod domácnosti i finanční problémy musí Zdena řešit sama. Díky silné vůli, lásce a pomoci okolí se oběma podaří krizi překonat. Zdena odmaturuje, dál se může věnovat milovanému sportu - jezdectví a podaří se jí úspěšně složit přijímací zkoušky na lékařskou fakultu. Tím její příběh nekončí, ale skutečně začíná. ... celý text

Přidat komentář

HáTa94
07.05.2017 5 z 5

Tuhle knížku jsem dostala před dávnými lety k Vánocům. Můžu říct, že z těch, které jsem jako malá četla (samozřejmě jen o koních), se stala mojí nejoblíbenější. Možná i proto, že se mě jistým způsobem dotýkala osobně. Doopravdy jsem si přála být tak silná jako hlavní hrdinka, která všechno zvládla, nakonec v životě uspěla a měla úžasnou rodinu. Od té doby jsem ji přečetla několikrát, a i když se mi doma na ni už pár let jen práší, tak mám pocit, že si ji ještě párkrát přečtu.

Tinoušek
02.11.2014 5 z 5

Knížka mile překvapila, má dobrý děj, trošku netradiční zápletky, ale moc hezky se čte.... Doporučuju i pro nekoňáky :-)


Kniha Pod kopyty nebe je v

Přečtených22x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x