Po všech těch letech

Po všech těch letech https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88885/po-vsech-tech-letech-88885.jpg 4 11 4

Rosie Meyersová, žena ve středním věku, židovka ze střední vrstvy, středoškolská profesorka angličtiny a matka dvou dospělých synů. Po 25 letech čehosi, co považovala za šťastné manželství se s ní chce její manžel Richie-který se vypracoval ze stejných poměrů jako ona do pozice prezidenta velké a výnosné firmy-rozvést, kvůli mladší, krásnější a úspěšnější ženě. Rosie zareaguje typicky-bloudí v noci osaměle po velkém luxusním domě na Long Islandu, polyká prášky na uklidnění a cpe se čokoládou. A jako by toho nebylo dost, jedné noci si zajde do ledničky pro něco na zub a zakopne o mrtvé tělo svého proradného manžela. Policie si úsudek vytvoří sama. Rosie měla motiv, v domě nikdo jiný nebyl, vražedná zbraň patří k vybavení v domě. A tak Rosie nezbývá nic jiného než uprchnout a pátrat sama.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

After All These Years , 1994


více info...

Přidat komentář

kamilk
21.06.2021 4 z 5

Zaujímavá, pútavo napísaná kniha rozpráva príbeh vraždy videný z pohľadu hlavnej podozrivej. Čerstvá vdova rozmotáva klbko záhad nabalených okolo jej manžela. Doteraz si myslela, že ho "Po toľkých rokoch" už dôverne pozná, ale ako to už býva, nič nebude také priamočiare.
Dobré čítanie s rýchlym dejom, bez zbytočných odbočiek. Slušné napätie, ktoré núti čitateľa otáčať stále ďalšiu a ďalšiu stránku. 85%

vikaa
18.08.2016 3 z 5

Podle hodnocení tady jsem si myslela, že to bude větší pecka. Ale musím říct, že knížka byla čtivá a humorná. Kdo čeká thriller (jak je tady uvedeno), ten se nedočká. Většinou vraha dopředu nehádám, ale v polovině knihy jsem měla jasno. Hlavní hrdinka byla sympatická, ale příběh zas tak moc uvěřitelný nebyl. Klasická oddechovka pro ženy na dovolenou.


Netopyr07
25.01.2016 5 z 5

Už nevím, kdo mi ji doporučil, ale rozhodně mě kniha nezklamala, ba naopak. Jsou v ní aji prvky humoru, který je mi blízký.

bbara155
30.06.2013 4 z 5

Když jsem knížku začala číst, po pár stránkách jsem ji málem odložila. Začátek mě neupoutal, autorce se podle mého názoru opravdu nepovedl. Vydržela jsem však a nelituji. Příběh se rozběhl a pak už jsem četla s napětím a příjemným pocitem.

Štítky knihy

vraždy útěk pátrání kriminální thrillery

Autorovy další knížky

Susan Isaacs
americká, 1943
1999  85%Záblesk
1996  85%Po všech těch letech

Kniha Po všech těch letech je v

Přečtených16x
Knihotéce5x
Chystám se číst3x