Trávogeddon

Trávogeddon https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268967/bmid_plants-vs-zombies-travogeddon-268967.jpg 4 32 9

Plants vs. Zombies série

< 1. díl >

Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko. Jejich jedinou naději představuje armáda speciálních rostlinek s nejrůznějšími schopnostmi – od střelby hrachu až po mohutné žvýkající čelisti. Jak na novou obranu zareagují zombie s geniálním Zombossem v čele? Dobrodružný příběh plný známých postav!... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Lawnmageddon , 2013


více info...

Přidat komentář

hippiesak
27.10.2022 2 z 5

Tak po přečtení 8.dílu, co jsem pohanil (sorry jako), tak se ke mě dostala "jednička". Konečně tedy vím, jak to celé začalo a co jsou ty rostliny zač, nicméně nejsem cílovka... Ale protože mám rád komiksy, tak hodnotit budu a budu mírnější než u 8. dílu, dám tedy 2 hvězdy a tím s touto sérií (po přečtení 8. a nyní 1. dílu) končím a říkám "nikdy více" ;) a přidám opět: sorry jako.

ArkAngel
25.08.2022 3 z 5

Jednoduchá hra Plants vs. Zombies se také dočkala vlastní komiksové série, která vcelku dobře pracuje s herními mechanikami a nečekaně proti různorodým zombíkům staví ještě různorodější květiny. Potrhlý strejda Dave zde má také roli, ale hlavními protagonisty tohoto příběhu jsou děti. Komiks nenadchne ani neurazí, ale pár vtipných momentů v něm najdete. Slušná odreagovačka.


LuckyVagabond
23.01.2019 5 z 5

Dobrá oddechovka.
Plants vs. Zombies je jediná hra na mobil, které jsem podlehl a projel ji a dokonce několikrát. Ta hra je prostě vychytaná.
Když jsem zjistil, že vyšel i komiks, zvědavost mi nedala a musel jsem mu dát šanci. Očekávání byla hodně nízká. Myslím, že to pro autory byla docela výzva dát příběh "tower defense" hře. Úkol se jim ale povedl. Nejde o žádné veledílo. Fanoušek hry ale příběh v komiksovém ztvárnění určitě ocení a příjemně si zavzpomíná a zarelaxuje tak jako já.

PS: kdo nehrál, nepochopí :)

Atlantis
30.06.2018 4 z 5

Naprosto netuším proč, ale bavil jsem se. Vtipy jsou hloupoučké, děj nedává smysl, hra mě vždy po pár kolech přestala bavit, ale možná právě proto šlo o velice dobrou oddechovku, která si na nic nehraje.

holcickajanicka
25.06.2017 5 z 5

plants vs zombies je skvělá hra a komixi zrovna tak :)

trudoš
21.10.2016 2 z 5

Nejsem znalcem herní předlohy, takže můj názor na celou věc je zákonitě ovlivněný nedostatkem dat. Dost možná právě kvůli tomu mi na celém komiksu nakonec přišli nejzábavnější zombíci v pozadí, především pak sportovci a disco fanoušci. Jenže tenhle motiv se opakuje a opakuje, až nakonec přestane být vtipný. Samotná dějová linka pak trpí především tím, že není úplně jasné, na koho je cílená. Téma nabízí krvavou řežbu, zpracování pak obdobu Kačera Donalda. Průběh zápletky jsem si následně musel častokrát domýšlet, především základní co, kdo a proč. Zombíci byli ještě v pohodě, prostě chtějí mozky, což je vcelku rozumný požadavek, ale zmutované rostliny, které jako jediné tvoří plnohodnotnou obranu proti olezlým nemrtvým, to už jsem nějak nepobral.
Zábavu jsem si tak užil jen napůl - fórky se rychle omrzely a děj byl příliš hurá na to, aby měl hlavu a patu. Jako by autorům na obsahu ani moc nezáleželo, hlavně když tam budou plants & zombies, a všichni, kdo „vědí“, by už měli být spokojení.

Lucek
26.02.2016 5 z 5

Brains are comming! :-D

Ellissabeth
11.01.2016 5 z 5

Fakt super! To tu chybělo. Nádhera, krásný doplněk ke hře. Vtipné a plné "mozků" :-)

martinstefko
19.10.2015 3 z 5

Netvrdím, že je to skvělý komiks a že je to velké dílo, ale právě tahle snaha bavit, která je z komiksu cítit, z něj dělá něco, co je alespoň trochu nadprůměrné, a to především v rámci komiksu, který vzniká na motivy hry, což je vždycky celkem komplikované - hlavně proto, aby to tvůrci neodflákli. A tohle mi jako odfláklé nepřijde. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/10/1018-plants-vs-zombies-travogeddon-60.html

Autorovy další knížky

Paul Tobin
americká, 1965
2015  85%Skleněný dům
2016  78%Liščí děti
2017  84%Prokletí vran
2021  88%Chlad
2015  78%Trávogeddon

Kniha Trávogeddon je v

Právě čtených1x
Přečtených39x
Knihotéce10x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x