Petr Rada: nezkrotný bouřlivák

Petr Rada: nezkrotný bouřlivák https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450945/bmid_petr-rada-nezkrotny-bourlivak-QQ6-450945.jpg 4 9 9

Svérázný bouřlivák a trenér, jenž se s ničím nepárá. „Malý velký muž“ či „Plukovník“, jak se mu také někdy přezdívá. To je jeden z nejlepších trenérů naší fotbalové historie. Nebere si servítky, a proto není v jeho první autobiografické zpověďi nouze o velmi svérázné a pikantní příhody. Není pochyb, že rozbouří stojaté vody českého fotbalu.... celý text

Přidat komentář

wena
28.11.2023 4 z 5

Knižní rozhovor s trenérským bouřlivákem který to od nošení piva dotáhl až do fotbalové reprezentace nejdříve v kopačkách posléze jako trenér. Čte se to samo, místy zábavné a místy až moc Dušínské . Určitě jedna z lepších fotbalových knih.

Stehla349
03.04.2022 5 z 5

Knížka mě velmi zaujala protože pana Radu mám rád. Knížka je vedena formou rozhovoru. Kniha je velmi zajímavá a vtipná. Kniha se četla sama . Na knížce mne zaujalo že pan Rad vyprávěl historky z kabiny. Jsem rad že vychází knížky o takových matadorech co jsem nemohl za žít když hráli. Vždy jsem rád když se můžu dozvědět o jejich hráčské kariéře.


MildeZ
05.07.2021 4 z 5

Pana Radu jsem začal brát více na zřetel až během jeho aktuálního opětovného angažmá v Jablonci. Předtím jsem ho bral jako opravdu takového bouřliváka a trenéra ''o záchranu'' hrajících mužstev, ač samozřejmě měl štace, kde tomu tak rozhodně nebylo ;-) Ale jinak kniha formou rozhovoru je moje gusto a vzhledem k tomu, že jsem mladší ročník a jeho kariéru jsem neměl možnost zažít, tak jsem si obohatil znalosti o osobě této nepřehlédnutelné a dle mě velice inteligentní osobnosti českého fotbalu ;-)

Venda32
17.01.2021 4 z 5

Kniha se četla sama. Občas se obsah stočil od Petra Rady. To je dílem formy knihy. Jedná se o jedno velké interview. Kdo chce pana Radu poznat jeho vlastními slovy, chybu určitě neudělá. Po chvilce čtení mi přišlo, jako by mi to vyprávěl sám. V každé kapitole navíc čeká rozhovor s vybranou osobností, která o PR vypráví.
Moje osobní výtka - kniha si zasloužila pevnou vazbu, lépe by se četla. Ale to je věc vkusu.

dragi
26.11.2020 3 z 5

Příjemné poctění bez nudných frází, plno vtipných historek z minulosti i současnosti..

Štítky knihy

trenéři fotbalisté fotbal, kopaná

Autoři knihy

Petr Rada
česká, 1958
Roman Smutný
česká, 1987