Asher Black

Asher Black https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519803/bmid_asher-black-xrI-519803.jpg 4 226 59

Pět syndikátů série

1. díl >

Měl mě zabít. Udělala jsem nemyslitelné. Zavolala jsem na něj a jeho rodinu policii, ale on mě nečekaně nechal naživu. Stali se z nás nejdřív přátelé a potom… i něco víc… Všechno to začalo mým močovým měchýřem. Neměla jsem v plánu stát se na chodbě toalet svědkem podezřelého obchodu. Policii jsem zavolala bez dlouhého rozmýšlení. To jsem ovšem netušila, komu ten klub patří. Asheru Blackovi. Bývalému zabijáku a mafiánovi. CEO, miliardáři. Tomu nejžhavějšímu kandidátovi na ženění v New Yorku. Když se objeví na vysoké škole, kam chodím, a hledá dívku, která zavolala policii na jeho podnik, vím, že se můžu rozloučit se životem. Jeho nabídka mě však zaskočí – zaplatí za mě školné, najde mi po promoci příjemnou práci a jediné, co pro to musím udělat, je… předstírat, že jsem jeho snoubenkou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Asher Black , 2017


více info...

Přidat komentář

Janulkaxxx
předevčírem 2 z 5

To bylo tak naivni a detinske. V pribehu se velice nic nedelo, zadny velky dej mezi Lucy a Ashrem, zadne napeti... Proste nic. Uz ze zacatku se mi kniha necetla moc dobre, cekala jsem, ze se to zlepsi az dojde ke stretnuti postav, ale nebylo v tom nic ani Asher to nezachranil. Predpokladala jsem ze to bude drsny mafian, ktery si vezme co chce tak byl i popisovan, bohuzel me to tak rozhodne neprislo. No uvididime, treba bude druhy dil lepsi.

moma08
22.04.2024 4 z 5

Mně se příběh líbil, děj plynul a kniha se dobře četla..
I když to nebyla kdo ví jaká novinka, protože takových příběhů o prachatých mafiánech je kopa, tak si nemyslím, že by patřila mezi ty horší.
Byly chvíle, kdy jsem se i zasmála, díky hlavní hrdince a to je plus.


Leena87
13.04.2024 2 z 5

No tak toto bylo.. Nudné, plytké, nijaké,.. Přitom námět super, začátek taky fajn, ale potom to začalo upadat.. Větší část příběhu je Lucy v Asherově bytě a nic se neděje. Žijí vedle sebe a nic? Vážně? Kam se poděl ten mafián Asher ze začátku příběhu? A na konci, když ji vyzná city, se to málem zvrhne na BDSM.. Několikrát jsem se přistihla, že jsem přeskakovala věty a hledala nějaký zvrat, akci, něco, cokoliv.. Pak na konci příběhu šup šup, hned všechno vyřešené. Zápletka se Stevenem mi přišla taky taková odbytá.. A hledání Renného také takové zrychlené. Nevím, ale další díly nejspíše vynechám..

snilek.holka
04.04.2024 2 z 5

Tak nevím , ale tohle se moc nepovedlo. Vlastně jsem se přistihli ze občas preskakuju odstavce protože mě to mučilo.
Proste mi to přišlo nějaké . Lucy mi byla vlastně dost nesympatická, chemie jakoby tam ani žádná nebyla a místy proste trochu nuda.

Shanib
02.04.2024 4 z 5

Už je to nějaký ten pátek, co jsem knihu četla v originále a teď vidím, že byla přeložená. Co si však dobře pamatuju je skvělá chemie mezi hlavními hrdiny. Pro mě osobně je to jeden z nejdůležitějších faktorů toho, jestli se mi kniha bude líbit či nikoliv. Nicméně jak bylo zmíněné v komentáři níže, souhlasím s tím, že autorka úplně nevěděla, jestli chce psát o mafiánovi nebo o bohatým chlápkovi. Ta mafie dává víc smysl v navazujících dílech.

kacenka6144
05.03.2024 3 z 5

Chvilku zábavné, chvilku nudné čtení, příběh je občas přitažený za vlasy. Autorka se nemůže rozhodnout mezi mafiánem a obyčejným boháčem. Míchá tady víc stylů dohromady a je z toho příběhový miš-maš - ani ryba, ani rak. Ale dívám se na hodnocení její další knížky a má vysokých 94%, takže si asi přečtu nějakou další knížku, až vyjde i v češtině.

petusska01
17.02.2024 2 z 5

No, ten začiatok bol... no skoro som to odložila na neurčito. Lucy na začiatku nie je zrovna mojou šálkou kávy u žien... Asher je takým tým prototypom chlapa, ktorý sa nejako extra neprejavuje ale teda vieme ze je silný, bohatý, tajomný, nebezpečný a má rád čiernu (prevraciam oči). Ukázal sa teda ako dobrý pozorovateľ a celkom empatický. Lusy sa mi páčila v momentoch kedy sa starala o druhých a o Ashera, inak bola tiež taká nemasná- neslaná. BTW som stále čakala na nejakú akciu, kde by bola Lucy v ohrození života a Steve by tam hral teda tú hlavnú rolu ale nikde nič a zrazu bol koniec. Určite som čítala omnoho lepšie aj čo sa týka mafie (skoro žiadna tu nebola) aj sexi boháča a študentky aj fejkového zasnúbenia.

Senza Jenka
05.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Je to... nedotažené, málo propracované a některé části působí, jako pěst na oko - prostě k tomu zbytku moc nesedí.
Nadržená holka v klubu a velký drsný hoch si to rozdávají orálně. Odvolají ho těsně před tím, než jí to udělá, takže děvče zuří. Jde tancovat. Pak na záchody a v chodbě před nimi jakýsi ranař terorizuje s pistolí v ruce holku. Lucy zavolá policii. Pak se jí to najednou rozleží, vyndá z mobilu baterii, mobil propláchne vodou, obojí letí do koše. SIMka do záchodu, ale protože na sebe nechce upozorňovat, nespláchne...
Už tady jsou nehorázné blbosti. Spoléhat na to, že voda zničí paměť telefonu a SIM? Proč se bála, že si jí všimnou, když ji stejně viděli jít na záchod? A proč tu holku prohledával v chodbě u záchodů, do které je odevšad vidět, když to mohl udělat ve VIP zóně, nebo někde v zázemí klubu?
Přivolaná policie nikoho nezadrží, dokonce si ani nevezme kontakty, prostě návštěvníky klubu vyžene ven...
Pak ta nadržená dívčina, která proti náhodnému sexu vůbec nic nemá, žije se sexy chlápkem a nic? A když jí vyzná lásku a ona po něm skočí, najednou je z toho málem DS (dominant/submisiv) a to bez jakýchkoliv předchozích náznaků, že by něco takového preferoval/i.
Důvod, proč potřeboval snoubenku, byl hodně vykonstruovaný. René byl úplný magor, přivést jejího bývalého pěstouna, který ji šmíroval a honil si u toho, mu nemohlo nic přinést - každý, kdo má nějaké rozumné EQ se musí při takové konfrontaci postavit na stranu oběti.
Nečte se to špatně, ale kdyby autorka vynechala ty "mafiánské" prvky, udělala by lépe.

Miska9884
25.01.2024

Trochu mi přijde,že autorka nevyužila potenciál příběhu. Námět byl dobrý,příběh měl spád,ale chyběla tomu hloubka. Bylo to takové plytké. Motivy chování hlavních postav nebyly moc vysvětleny. Zejména u Ashra. U Lucy zase pořád dokola nejistota,strach a pak najednou rychlý zlom a úplně pravý opak. Ale jestli se jedná o prvotinu autorky,tak to je úspěch,protože když pominul výše napsané,tak čtivé to bylo a námět byl taky fajn.

Lucie.285
19.01.2024 4 z 5

Kniha z mafiánského prostředí plus domluvené manželství. Lucy je studentka vysoké školy a Asher člen mafiánské rodiny. Už teď tam vidím několik vedlejších postav s dobrým potenciálem, takže další díly si určitě přečtu. Uznávám, že některé části byly slabší, ale jinak se to četlo moc hezky. Děj je vyprávěn jen z pohledu hlavní hrdinky. Možná by knize pomohl i Asherův pohled, ale i tak to byla příjemná oddechovka.

Ketfl
30.12.2023 2 z 5

Opravdu hodně jsem se snažila na celé dílo nahlížet s tím, že se jedná o autorčinu prvotinu. Ale fakt nevím jak jinak to říct, než že tahle kniha byla totální patlanice.

Hlavní hrdinové - kde začít? Přišlo mi, že jak Lucy, tak Asher byly úplně bez charakteru. Chemie mezi nimi mi přišla úplně nulová. Lucy si pomalu většinu knihy protiřečila. Na to, že studovala na prestižní univerzitě, tak byla tupá jak poleno. Úplně bych nad tou její tupostí brečela. Asher byl zase tak dokonalý a dokázal cokoliv, že už jsem čekala, že snad dokáže pohnout i měsícem a hvězdami.

I ostatní postavy byly úplně bez charakteru. Dnes, několik dní po přečtení, fakt v hlavě lovím, co bych třeba mohla říct o tom bodyguardovi, co měl Lucy na starost. Její kamarádka se nakonec projevila nejvíc, a to tím, že to byla jasná nymfomanka. K žádné z postav jsem si neměla šanci vytvořit nějaký vztah.

Příběh sám o sobě by úplně špatný nebyl, ale mně to prostě celé nějak nesedělo. Autorka navíc ještě mezi jednotlivými scénami tak zvláštně přeskakovala, nebo začala nový odstavec popisovat už s nějakou proběhlou scénou a pak se k ní zpětně vracela, že jsem někdy byla úplně zmatená, co to vlastně čtu.

Suma sumárum: další knihy si určitě přečtu, protože věřím, že autorka se s dalšími tituly vypsala. Přeci jen jsem na ní slyšela chválu. Tohle byla ale fakt katastrofa.

Jesiesbookworld
29.12.2023 5 z 5

Ačkoliv jsem místy měla, až moc velký pocit podobnosti s jiným dílem jiného autora, přečetla jsem na jeden nádech a ta probdělá noc mi za to stála.

Mám ráda mafiánskou tématiku s kapkou romantiky a tohle splňuje všechny má kritéria. Napětí (i to sexuální), emoce, humor a nějaká ta střelba.

Mám jen dvě výtky. Za prvé mi ke konci přišlo, že se z Ashera stává, až moc velký měkkota na to, že spolupracoval s mafií a šli mu po krku.
Za druhé, malinko mě vytáčelo, že se dalo mezi Lucy a Asherem sexuální napětí krájet a stejně se sexu dočkáme, až téměř v závěru.

Když ovšem pominu tyto dvě věci a zmiňovanou podobnost s jiným dílem (což proběhlo, v poslední třetině), je to super kniha! Příjemná oddechovka - tedy pro nás, co jsme na tohle téma už dávno zvyklí.

Kniha je psaná pouze z pohledu Lucy. Nicméně si myslím, že kdyby se přidal také pohled Ashera, bylo by to ještě mnohem lepší.

Salvatoreanne
11.12.2023 4 z 5

Rychlí postavy příběh.. někdy jsem se ztratila ale ne úplně bych řekla že je to chyba spisovatelky ....udělat rychlí napínavý příběh ju jde .....ale ty sexuální scény byly fakt divné...thats all za mne na prvotinu celkem dobre

JaAnička
11.12.2023 2 z 5

Takže...co to jako, pro Boha živého, bylo za hrůzu? Já jsem čekala, že to bude přesně takovéto erotické klišoidní mafiánské drama po vzoru Sparrow, Nelítostného prince, Lapeni apod. a místo toho jsem dostala tuto změť divných a nepříjemných situací s totálně rozharašenými postavami, které se chovaly jako nadržené patnáctky, které rodiče zamykají do skříně, byť spolužákům tvrdí, že mají sex každý den, v kombinaci s Keanu Reevesem z Wishe, jehož firma se hodí spíš do světa Marvelu, kde by dělal zdárnou konkurenci Batmanovi (joke, klídek) ...a ještě k tomu jsem se ani té dobře napsané erotické pasáže nedočkala (koupelnová scéna je asi tak jediný světlý moment v totalní nepřirozené cukrové vatě - a to si říká mafián!!! - ne, vlastně pardon, on k nim nepatří)...což mě samozřejmě štve nejvíc, protože buďme upřímní...je to jediný důvod proč takové knihy čteme...

Ale teď vážně...co to jako bylo? Při čtení jsem měla pocit, že mi někdo polovinu stránek smazal (e-kniha), a to obzvlášť v poslední třetině, kde nefungovalo vlastně vůbec nic, a závěrečný zvrat tak na mě neměl žádný vliv, protože prostě ....moje jediná otázka: JAK?... Chápe tu někdo vůbec, že tu bylo zaděláno na pořádné drama, ale všechno se vyřešilo jednou větou. Totální mrhání potenciálu a ždímání emocí z traumatu...

Jo a pak je tu ještě weird začátek, který nás má někam hodit a pak vyprávět, ale jaksi nás pak ve správném momentě zapomene hodit zpátky do přítomnosti...takže suma sumárum, nemám absolutní tušení, kam ten úvod patří...

A ještě krátce o postavách...Aimee je regulérní nymfomanka (běž se léčit holka), Xavier nemá jedinou charakterovou vlastnost (kromě toho, že je velký), a Lucy s Ashrem, kteří měli mít našlápnuto na takové to klišoidní "společné trauma z dětství", byli cca v polovině knihy vyměněni za prachsprosté NPC. Prostě fuj.

AliceTief
09.12.2023 5 z 5

Miluju knihy s mafiánskou tématikou a tenhle příběh je opravdu hodně dobře napsaný. Kniha se mi líbila a musím přiznat, že to bylo zas něco nového, určitě jsem zvědavá na další díly.

Ála1968
08.12.2023 5 z 5

Tohle byla fakt bomba.Moc se mi to líbilo.Mělo to skvělý děj ,Lucy byla úžasná a Asher takový drsný miláček.Doufám, že další díly budou stejně skvělé

MAU256
30.11.2023 3 z 5

Knížka se moc hezky četla. Očekávat můžete romantiku s malým mafiánským nádechem.
Lucy, se ocitne ve špatné chvíli na špatném místě, a jeden telefonát, který se jí stane osudným. Po měsíci, kdy už si začíná připadat zase v bezpečí, jí však Arsher Black najde. Je bývalý mafián, který jí přiřkne, pro svůj plán, roly své snoubenky. No a jak to celé dopadne?

pavlikova9332
29.11.2023 5 z 5

Moc pěkné těším se na další díly

adela.hol
29.11.2023 2 z 5

Dvacetiletá Lucy se v jednom klubu stane svědkem jisté události. Zavolá policii a až poté zjistí, komu klub patří. Majitelem je Asher Black. Bývalý zabiják a mafián, nyní miliardář a šéf velké společnosti. Lucy je jasné, že až ji Asher vypátrá, bude to její konec. Poslední, co by čekala je, že za ni zaplatí školu, nakoupí ji novou garderóbu a požádá ji, aby předstírala, že je jeho snoubenka. Má Lucy na výběr?

Jakmile vidím u knihy popis mafiánská romance, většinou po ní sáhnu. Tady to bylo ale velké šlápnutí vedle. V knize jsem bohužel nevěřila skoro ničemu a ani humor to příliš nezachránil. Vyprávěno je ich formou z pohledu Lucy a na začátku každé kapitoly vás čeká citát nějaké slavné osobnosti. Právě kvůli citátům jsem závěrečné hodnocení o trochu zvedla. Ale zároveň k tomuto typu příběhu, který pro mě neměl hloubku, nebyly úplně potřeba.

Mezi Lucy a Asherem chyběla chemie. První setkání proběhlo tak, jak proběhlo a autorka pak najednou přehodila výhybku a udělala z toho slow burn. Tím pádem si Lucy celou knihu protiřečila a nedávalo její jednání smysl. Na co s Asherem celou dobu při té jejich hře na snoubence čekali, jsem nechápala. Autorka také Lucy nezapomněla přidat trauma, aby se Asher mohl prezentovat jako velký ochránce. Ale bylo to trauma vůbec? Zápletka se Stevem byla nejasná a tím, že si nechala tu košilku dokazovala co? Svoji sílu? V tom jsem opět tápala.

Asherovi jsem možná věřila toho velkého ochránce, ale že je to bývalý mafián a zabiják, co povraždil desítky lidí, tak to bohužel. Lucy se z něj na začátku sice hrůzou kolena třásla, ale ani v poslední dramatické části příběhu, kde projevil své zabijácké umění, to vůbec nefungovalo.

Pokud s mafiánskými romancemi teprve začínáte, mohl by tohle být pro vás takový odrazový můstek. Já už mám něco načteno, takže pro mě to bylo slabé.

2,5*

Ewe291
28.11.2023 2 z 5

Kladiem si otazku, preco ma skoro vzdy nejaka novinka a ospevovana kniha tak strasne SKLAME!!! Par knih ma milo prekvapilo a bola som z nich PAF ale tato kniha patri do skupiny, kde rozmyslam KDE SA STALA KRUCINAL CHYBA?! Na zaklade anotacie som ocakavala, ze to bude fakt pecka a dockala som sa niecoho co ma tak sklamalo, ze az. Popis hrdinou a ich minulost a vsetko okolo bolo prosto, neviem slabe a bezduche. Cakala som viac, viac vsetkeho a ostala som tak sklamana ze az. Asher mal byt mafian a dozviem sa opak mal tvrdy a zly a dostala slabucky priemer. Lucy ani neviem co mala predstavovat lebo sama nevedela kto je a to cestovanie bolo pre mna neuveritelne za dalsie raz je mudra potom nie no ako sa v tom ma clovek vyznat?! Prosto pre mna sklamanie a 2* davam aspon za obalku a za to coho bol Asher schopny pre tych ktorych miloval inak toto nieje pre mna

Autorovy další knížky

Parker S. Huntington
americká, 1995
2023  75%Asher Black
2024  75%Niccolo Andretti
2023  94%Darling Venom

Kniha Asher Black je v

Právě čtených4x
Přečtených276x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených11x
Knihotéce175x
Chystám se číst123x
Chci si koupit25x
dalších seznamech7x