Penzion Růžový přístav

Penzion Růžový přístav https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146885/penzion-ruzovy-pristav-146885.jpg 4 52 52

Jo Marie Roseová se po smrti manžela rozhodne radikálně změnit svůj život. Opustí práci v bance, přestěhuje se do Cedar Cove a otevře si zde malý penzion. Záhy přijíždějí první dva hosté. Josh se po letech vrací do rodného městečka, z něhož neodcházel po konfliktu s nevlastním otcem v dobrém a do kterého se po smrti bratra už nikdy nechtěl vrátit. Také Abby se na místa svého dětství vrací částečně proti své vůli - Cedar Cove jí až příliš připomíná tragédii, kterou kdysi způsobila. Ani jeden z nich netuší, že jejich nový život začíná v penzionu Růžový přístav. Knih americké bestselleristky Debbie Macomberové se po celém světě doposud prodalo více než 150 milionů. Popularitu si získala především sérií z Cedar Cove. Penzion Růžový přístav je prvním dílem série, kterou se autorka do městečka vrací.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Inn at Rose harbor , 2012


více info...

Přidat komentář

AndreaP.
07.05.2024 3 z 5

Taková jednoduchá oddechovka, kdy nemusíte moc myslet, a nic vás ani extra nepřekvapí, celou dobu tak nějak víte, jak kniha dopadne. Nejvíce se mi líbila dějová linka Joshe.

Radimka
16.08.2023 2 z 5

Moc mě to nebavilo. Knížka by byla o polovinu tenčí, kdyby se myšlenky neustále neopakovaly. Jak dopadne příběh celých dvou hostů nově otevřeného penzionu se dalo uhodnout hned na záčátku.


Marcik7
07.07.2021 3 z 5

No nevím, čekala jsem asi víc...nejlépe a nejuvěřitelněji mi připadala hlavní hrdinka Jo Marie, jinak to bylo zdlouhavé a předvídatelné.

Antoaneta
25.01.2016 4 z 5

Kniha mne velmi mile překvapila čekala jsem přeslazenou romantiku ale dostala jsem velmi pěkný příběh několika lidí kteří se v malém městečku snaží vyrovnat s minulostí.Je to pohodové nenáročné čtení třeba na dovolenou nebo jen tak pro relax.

Nelička
19.09.2014 5 z 5

Knihy tohoto typu mám velice ráda. Jsou rychle čtivé. Je pravda, že behěm čtení nemmusím o příběhu nijak extra přemýšlet a dumat, ale to je to, co já od knihy očekávám. Prostě relax a krásný hladící příběh.

sabca
08.09.2014 3 z 5

Příběh několika lidí, kteří si do městečka Cedar Cove přijeli vyřešit svojí minulost mně moc nezaujal. Proto pouze 3 hvězdičky.

Toňula
11.08.2014 4 z 5

Hezké čtení na léto, ráda si přečtu i další z děl autorky.

Titi
15.03.2014 5 z 5

Knihu jsem si koupila ve velké slevě na buxu a nic moc jsem od ní vlastně ani nečekala. O to víc mě překvapila. Tak pohodovou knížku jsem dlouho nečetla a moc si přeju, aby Ikar vydal i další díly.

zamiokula
28.09.2013 4 z 5

tato knížka se mně líbila a těším se na další pokračování i když mně občas připadala trochu cílená,úsudek co je správné a co ne si snad dokážu udělat sama,nemusí mi být vnucován(jedna hvězda dolů)...ale na druhou stranu rozhovor s mrtvým děvčetem na hřbitově mi nevadil,vyložila jsem si ho tak,že se klidně mohl odehrávat jen v Abiině mysli...v každém případě byla pro mně knížka jakýmsi pohlazením,a možná právě pro větší prostor,který autorka poskytla psychologii postav i čtením u kterého jsem se doopravdy ani na chvilku nenudila,a přiznám se že mi i zvlhly oči,a to nejen jednou!v každém případě doufám že nakladatelství bude ve vydávání dalších dílů pokračovat.

modranka
20.09.2013 3 z 5

Nedajte sa pomýliť obálkou. Nejde o jednoznačnú romantickú literatúru, ako by sme očakávali u tejto autorky. Recenzia, ktorá je pripojená ku knihe je presná a výstižná, no ja som dala len 3 hviezdičky. Jednak preto, že scény v knihe sa príliš často opakovali v rôznom prerozprávaní rôzným ľuďom, a to bolo nudné a zbytočné, a jednak preto, že štýl písania - striedanie prvej a tretej osoby bol mätúci. No a ten rozhovor s desať rokov mŕtvym dievčaťom na cintoríne si mohla autorka vymyslieť realistickejšie. Ale fantázii sa medze nekladú. Myslela som si, že to bude niečo podobné ako Městečko Virgin River, bolo to však úplne niečo iné.

Ewiczka
18.08.2013 4 z 5

V rámci žánru výborný kus :) na dovče posloužila, doporučuju

orchidej
12.03.2013 4 z 5

Příjemné čtení. Doporučuji na dovolenou či ke zklidnění.