Padlý anděl

Padlý anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63473/bmid_padly-andel-651ee359e46a3.jpg 4 20 20

Nicholas Pencarrow, vévoda z Westbourne, se zamiloval do ženy, která mu zachránila život, a pak se po ní slehla zem. Po usilovném pátrání zjistí, že to je Brenna Stanhopeová, ale všechny pokusy o bližší kontakt s touto krásnou a tajuplnou dámou končí pokaždé jejím zdvořilým odmítnutím. Brenna má temné tajemství, které se nesmí nikdo dozvědět, proto si kolem sebe vybudovala úctyhodný, bezproblémový svět, do něhož nevpustí žádného případného nápadníka. Ale tento muž se nenechává její zdrženlivostí odradit a neustále se snaží do jejího světa prolomit. Může Brenna alespoň jednou ve své ostražitosti polevit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Fallen Angel , 2004


více info...

Přidat komentář

miruska1
29.07.2022 5 z 5

Vše jak má být. Pěkný příběh....

havrmoni
16.04.2019 4 z 5

Líbilo se mi, že zlo bylo potrestáno. Nebylo to špatné, ale tase takové aách.. na 5* to nebylo.


modranka
17.05.2018 5 z 5

Roztomilý príbeh, napísané vcelku inteligentným jazykovým prejavom bez bezduchých fráz. Za tvrdé detstvo bola nakoniec Brenna odmenená Nicholasovu láskou - a to sa mi páči... za utrpenie odmenu, za nemorálnosť pohanu a trest. Takto nejako by mal svet existovať. Človek musí mať niekde hranice. A v tomto prípade aj matka, ktorá Brenne spôsobila toto utrpenie nakoniec bola potrestaná.
Pozn.: Celkom rada by som si prečítala príbeh o Nicholasovom bratovi Charliem, ale myslím, že ho autorka ešte nenapísala.