Ovlivňování reality 1 - Prostor variant

Ovlivňování reality 1 - Prostor variant https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36160/bmid_ovlivnovani-reality-dil-i-prostor-v-Nwq-36160.jpg 4 47 10

Nový ruský autor představuje velmi účinnou techniku, jenž umožňuje tvořit věci, které nám z běžného úhlu pohledu připadají neuskutečnitelné, zejména však dává moc ovlivňovat osud dle vlastního uvážení. V prvním ze tří dílů se seznámíte s tím, jak je uspořádaná realita světa jako celku i každého z nás jako jednotlivce. Pochopíte, že ve vesmíru existují paralelně různé možnosti. Je třeba vědět, že svůj osud si můžeme sami tvořit a vybírat to, co chceme prožít. První část vysvětluje, jak to probíhá a jaké zákony zde působí.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Трансерфинг реальности 1 - Пространство вариантов (Transerfing real'nosti 1 - Prostranstvo variantov)


více info...

Přidat komentář

Bytost na cestě
10.11.2022 5 z 5

Geniální kniha. Dostala jsem pojmenování pro spoustu věcí, které vnímám a neměla pro ně názvy, další jsem pochopila a začala aplikovat v praxi :)

vlkcz
27.07.2022 4 z 5

Pro mě zajímavé z toho důvodu, že mi to potvrzuje do značné míry pohled, ke kterému jsem se dobral i já. Proto mi to přišlo trochu příliš "ukecané". Ale chápu, že člověk, který je daným tématem nedotčený asi tu omáčku okolo potřebuje.


Papírek
17.05.2022 4 z 5

Tuhle knihu jsem ke čtení oddaloval, protože jsem o ní slyšel hodnocení, že je to složitá literatura. Byl jsem překvapen, že v mém případě to tak nebylo. Rozuměl jsem naprosto všemu co je v ní napsáno. Dokonce jednu dobu jsem se od ní nemohl odtrhnout, jak mě zaujala. V kostce má, ale stejnou myšlenku jako velká většina knih na seberozvoj a pozitivní myšlení, jen je její obsah napsaný odlišným stylem.

BobbyB
13.07.2021 odpad!

Sugestivní, manipulativní, populistické; míchání filosofie a technologie dle potřeby; na prvních stránkách řada umně vložených nepodložených a nedoložených tvrzení, na kterých se dále staví - takže prostě je to celé k ničemu. Kdyby měl co říci, lze to jednou knihou, pár desítkami stránek. Dělá si z lidí legraci (proč taky ne) a v tomto případě za sebe říkám "král je nahý"...

Puntíkatýhrnek
07.08.2020 3 z 5

Ne, že by to bylo nesmyslné, ale i když jsem tyhle knihy v průběhu třinácti let četla opakovaně, nějak jsem je nedokázala plně pochopit, natož podle nich žít..pokud to ale někdo dokáže, pak se mu asi vážně žije líp a snáz..pro mne v nich, bohužel, žádný potencial není...

martinakovarova
03.08.2020 5 z 5

top kniha!

NikaMirka
01.08.2018 5 z 5

Tato kniha neni pro kazdeho, a uz vubec ne pro lidi, kteri nehledaji hlubsi vyznam zivota sveho, natoz toho kolem nas. Vadim Zeland dokonale popisuje svet kolem nas, vcetne tech svetu ktere nevidime, to ale neznamena ze neezistuji. Nikdy jsem nebyla dobra ve fyzice, ale teto knize, stejne jako tem ostatnim rozumim od prvni vety.
Transformace mysli, stejne jako zmena reality, je tak slozita, za jak slozitou ji clovek povazuje. Nebo velmi jednoducha, pokud ji clovek pochopi. Dokonale myslenky, ktere jsou tak velke a provokativni, ze pro 90% lidi jsou nepouzitelne, jelikoz je nepochopi, natoz aby je prijmuli jako skutecne. A proto je svet tak rozmanity, a kazdy si v nem najde to svoje.

Šťastná860
20.06.2018

Kniha je opravdu těžká, ale pokud ji porozumíme má nevyčíslitelnou hodnotu.
Myslím si že PSAVEC více píše negativní komentáře než čte.

lesumir
23.02.2014 3 z 5

Velmi těžká kniha.

psavec
10.03.2013 1 z 5

Autora obdivuji za schopnost psát v několika dílech naprosto přesvědčivě a strhujícím způsobem úplně o ničem. Vystihuje dokonale základní rysy vesmíru - ten je také takové velké nafouknuté nic. Možná právě to je duchovní podstatou duchovna - nic, prázdno a přesto plno. Pro čtenáře, kteří hledají perfektní únik, mohu všechny díly vřele doporučit. Čtenářům, kteří hledají užitečné a použitelné informace doporučuji zajít spíše do technické knihovny. Cokoliv tam najdete bude stokrát užitečnější.