Kluk napravo

Kluk napravo https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484015/bmid_kluk-napravo-aUb-484015.png 4 152 36

Outsideři série

1. díl

První zásah – máma mě pojmenovala Theodore po svém oblíbeném čipmankovi. To nebylo fér, mami. Většinu svého života slyším na jméno Teddy, protože Theo mi nikdy moc nevyšlo. Tady ale ne. Ne na univerzitě. Na místě, kde se může stát cokoli a kde se mi podařilo opět začít od prvních dojmů. Je tu jen jediný problém: můj nový spolubydlící Troy je fotbalovou hvězdou a vypadá, jako by zrovna vylezl z reklamní kampaně od Abercrombie & Fitch. Mně to ale nevadí, vařím super snídani pro všechny jeho úlovky a vycházíme spolu. Navíc, letos už mám holku. A je dokonalá. Přesně tak. Theodore Houseman, dříve šprt ze školní kapely a nyní rocková hvězda, konečně ulovil holku svých snů. Všechno je perfektní. Totiž, dokud se na ni Troy pořádně nepodívá. Bez boje to ale nevzdám. Vlastně to nevzdám vůbec. Ať už se mému hvězdnému spolubydlícímu daří jakkoli, Laney je moje. Možná úplně netuším, jak zaskórovat, ale celý svůj život jsem byl hodný kluk. Poslouchal jsem a vím přesně, co holky chtějí. Na fotce vedle mě Troy možná vypadá jako pan Dokonalý, ale toho kluka napravo podceňuje.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Red
Originální název:

The Guy on the Right , 2019


více info...

Přidat komentář

JanistaN
09.04.2024 4 z 5

Zpočátku jsem knihu chtěla hodnotit jako oddychové čtení bez zajímavého děje, ale druhá polovina knihy mě dostala. Zvraty v posledních kapitolách mě donutily knihu dočíst. Kate Stewart prostě píše skvěle, jak jsem zjistila již při čtení Hejna havranů.

Tess_BooksNerd
19.03.2024 5 z 5

Skvělá kniha pro nudné večery. Nechybí humor, spousta dialogů, příběh vyprávěn z pohledů obou hlavních hrdinů. Theo mi přirostl k srdci. Sice se občas, a tedy hlavně u konce chová jako naprostý blb, ale je sladkej. Celkově mě kniha bavila. Pěkná obálka je skvělý bonus.

Celý příběh začíná na párty, kde Theo poznává záhadnou dívku, která mu shodou okolností pozvrací botu, a poté si si navzájem řeknou své trápení. Jenže hned druhý den záhadná dívka už není tak záhadná. A tak se začínají seznamovat, stanou se z nich nejlepší přátelé a tvoří spolu něco úžasného. Nechybí ani chemie. Ale stačí to k tomu, aby spolu zůstali? Laney má slabost pro namachrované borce, což Teddy rozhodně není. Za to jeho spolubydlící je král hříchu.


Ununoktium
19.12.2023 1 z 5

Čekala jsem fajn oddechovku, dostala jsem nezajímavou knížku. Theo mi byl navíc dost nesympatický.

vera5841
20.11.2023 3 z 5

Theo má fakt špatný den, takže když na párty potká tajemnou dívku, neváhá a upřímně si řeknou vše, co je trápí a co by si přáli - no co, vždyť už se nikdy nepotkají! Nebo ne? Hned druhý den Theo dívku v obchodě pozná. Může z toho vzniknout opravdové přátelství? A najdou svou pravou lásku?
První polovina mě docela bavila, taková originální YA oddechovka. Ve druhé polovině se to změnilo spíše v erotický román a to mi k předchozí odlehčené části příliš nesedělo.

Naďulka
17.10.2023 odpad!

Nudný příběh o ničem....

Barbara182
27.09.2023 3 z 5

Taková romantická jednoubka, a byť se autorka snažila být v rámci žánru přece jen trochu originální (mj. už i tím, že hlavním hrdinou není nejhezčí kluk na škole), musím se přiznat, že mě osobně kniha, ani její postavy nějak nepřirostla k srdci, zkrátka mě nijak neoslovila, takže jsem přečetla, odložila a brzy myslím zapomenu.

maminaOlina
24.07.2023 4 z 5

Odpočinková letní kniha, díky za ni

Skodinka89
16.07.2023 4 z 5

Pohodové čtení na letní večery

Lavina
18.06.2023 4 z 5

Nebylo to špatné, asi jsem od autorky čekala trochu víc.Rozjezd byl dost pomalý, chvíli jsem myslela,že to vzdám.Až se to rozjelo bylo to fajn,příjemná romantika...

Kenan
19.05.2023 4 z 5

Za mně to bylo příjemné překvapení. Oddechový romantický příběh, který se četl moc hezky. Teddy nepatří mezi oblíbence, je spíš uzavřený, hraje v kapele. Náhodou potká dívku, o které si myslí, že na ni nemá a užívá si jejich kamarádství. Navíc babiččina moudra na začátku kapitol jsou super.

Hatshepsut
01.05.2023 4 z 5

"BABIČČINO MOUDRO:
Nesnaž se v ošklivých lidech najít
něco hezkého. To je jako šetřit si sluneční
svit kvůli hovnu. I na lepším světle z něj
nebude nic víc než jen osvícený hnůj."

Velmi příjemná romantická oddechovka, kde se s "šílenou" Laney a "hloupým" Theem pobavíte a to rozhodně nejsem cílová skupina.

Miborrow
29.03.2023 3 z 5

Možná to byl osud a možná jen náhoda, ale chemie jim zajisté nechybí. A jak to vlastně začalo? Stačil jeden večer, jedna schůzka a už to šlo samo... Kniha je čtivá, chvilkami vtipná, něco tomu ovšem chybělo.

kalinkacz
25.03.2023 3 z 5

Kluk napravo byla vlastně docela fajn oddechovka!
Příběh obyčejného kluka a jeho prvního randění. Autorka vše popsala neskutečně reálně, ať už prostředí, postavy, chování lidí v daném věku...
Nejprve jsem se bála tloušťky knihy, ale úplně zbytečně, vše je napsané neskutečně lehce a byla jsem až překvapená, jak rychle jsem knihu přečetla.
Jsem ráda, že jsem knihu zkusila a mrzí mě, že po ní čtenáři jako po oddechovce nesahají častěji. Já jsem jako čtenářka spokojená a doufám, že u nás od autorky vyjdou i zbylé dva díly této série, v zahraničí je trilogie již kompletní.

jitka3027
20.02.2023 5 z 5

Krásná knížka, i když se dalo lehce předvídat. Rozhodně jsem se ale nenudila.
Doporučuji

rampapa
29.01.2023 5 z 5

Moc krásná knížka. Příběh se mi moc líbil a už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Doufám že vyjde brzy. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

abrečš
18.01.2023 3 z 5

Dlouze jsem uvažovala nad výškou hodnocení, knižka totiž byla že začátku zdlouhavá, nudná a příběh neefektivní. Postupem s prví Theovou pusou Laney se ale kvalitě velmi zlepšila. Myslím že mě kniha udělala dojem a příběh si do života zapamatuji.

EvikU.
11.01.2023 4 z 5

Už dlouho se mi nestalo, abych nevěděla jaké dát hodnocení. Nakonec jsem dala 4*, ale být mi o pár roků méně, bylo by to na plný počet hvězd.

Theo i Laney byli skvělý. Vážně, moc hezké přátelství, které přerostlo v krásnou lásku. Pozvolné, čtivé, místy i vtipné. Ale na svůj věk byli oba až moc dokonalý. Ale tedy je to kniha pro děti a mládež a trochu to tomu odpovídá. Takže cajk, pro děti je to nádherná romantika.

První půlka knihy se už pak malinko táhla, ale v momentě kdy se Theo neudržel a konečně se rozhoupal k prvnímu polibku už to bylo opravdu super.

Krásná oddechovka přečtená přes pocketbook - možnost čtení do sluchátek v práci. Kniha do čtenářské výzvy - Kniha, která je že série. Doporučuji hlavně náctiletým čtenářům.

AndyYoggy
29.12.2022 4 z 5

Fajn oddechová kniha.

Damonka12
10.10.2022 3 z 5

Tahle kniha byla trochu slabší, ale i tak se mi líbila. Řekla bych takový trochu lepší průměr.

katee21
30.09.2022 5 z 5

Jestli hledáte romantiku, u které nemusíte myslet a prostě jen čtete, tohle je to pravé.
Trochu jsem se bála, že to bude naivní a úplně nereálné. A ono vlastně ano, ale takovým fajn způsobem. Několikrát jsem se od srdce zasmála.
Postavy jsou v mém věku a neměla jsem takový ten problém typu "takhle by se někdo ve dvaceti nechoval".
Je to skvělá oddechovka, která se čte sama a navíc Thea nejde nemilovat. Doporučuju všemi deseti.

Štítky knihy

přátelství kamarádky

Autorovy další knížky

Kate Stewart
americká
2021  83%Hejno havranů
2022  88%Exodus
2022  79%Kluk napravo
2023  83%Vysněný cíl

Kniha Kluk napravo je v

Právě čtených8x
Přečtených201x
Čtenářské výzvě24x
Doporučených6x
Knihotéce218x
Chystám se číst111x
Chci si koupit27x
dalších seznamech7x