Osudová žena

Osudová žena https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482304/bmid_osudova-zena-Geb-482304.jpg 4 22 10

Anna Jakubovie je žena v zrelom veku. Je nielen nebezpečne príťažlivá, ale aj nebezpečne úspešná. Kde príde, nezostane kameň na kameni. Mužov využíva, ženy podceňuje, úspech povyšuje na najvyššiu životnú métu. Príde však deň, keď si bude musieť, proti svojej vôli, vypočuť drsné slová psychoterapeuta: „Máte problém a ak ho chcete vyriešiť, potrebujete sa vrátiť do svojich minulých životov.“ Tým dňom sa začína jej najväčšie dobrodružstvo. Pretože každý z regresov jej prinesie nové poznanie o ľuďoch, ktorým ublížila, o ľuďoch, ktorí ublížili jej, o láske, z ktorej si spravila biznis, a o rodine, ktorú zaprela.... celý text

Přidat komentář

L.Helena
24.03.2023 4 z 5

Dost předvídatelné. Postupné odhalování, provázanost vztahů postav, a vlastně i konec, tak trochu jako z telenovely, ale stejně se mi to líbilo. Bavila mě Anna ještě před proměnou, ne že bych s ní souhlasila nebo chtěla být její spolupracovnicí, ale ta typická ženská mrcha mě prostě bavila.

Daniela
21.01.2023 5 z 5

Mě se kniha velmi líbila, sama se věnuji meditacím i hypnoze a pomáhá mi to. Tahle kniha je jinak psaná než ostatní a tak mě i překvapila, doporučuji všem si ji přečíst, a taky všem doporučuji věnovat se meditacím, je spoustu knih kde jsou návody jak meditovat.


Martina1725
10.11.2022 4 z 5

Čtivé, zajímavé

MagdaFish
26.07.2022 2 z 5

Bylo to takové ... řídké. Jasně, u tohoto typu čtiva člověk nečeká zázraky, ale stejně. Konec ve stylu červené knihovny tomu taky moc nepomohl, stejně jako překlad a odfláknuté korektury.

josska
24.07.2022 4 z 5

Moje první kniha autorky,moc se mě líbila,čtivá,měla děj a spád,,příběh mě bavil i minulé životy,za mě velká spokojenost,,

Fleur213
16.07.2022 3 z 5

Téma minulých životů a regresivní terapie mě zajímá, tudíž jsem po knize v knihkupectví sáhla a už nepustila z ruky. Navíc má krásnou obálku, Fortuna Libri se poslední dobrou překonává.
Nevím, zdali autorka osobně podstoupila regresivní terapie, nebo se jen inspirovala povídáním o nich od jiných lidé či přímo terapeutů. Čtení to bylo zajímavé, jen mi přišlo, že prvotní nápad bylo dostat do knihy příběhy z minulých životů a až na ně autorka "napasovala" reálný osud Anny, aby ho i "neezoteričtí" lidé a zapřisáhlí realisti pochopili. Za mě mohlo být těch životů/příběhů i méně.
Četlo se to pěkně, Anny příběh se zajímavě vyvíjel a odkrýval, hlavní postavy pro mě byly reálné. Velké "bum" se pro mě nekonalo (dalo se odhadnout), nicméně závěr překvapivý, byť trochu zkrácený.
Jen tedy jedna hodně velká výtka - kam se k závěru knihy vytratila korektura? Ty překlepy byly v druhé polovině čím dál častější a pak už i rušivé. Moc se přimlouvám (pokud bude dotisk) o lepší korekturu. Kazilo to čtenářský zážitek.

Pepina19
15.05.2022 4 z 5

Není to úplně žánr, který bych vyhledávala, ale přečteno na jeden zátah za jeden den a líbilo se mi to. Pěkná oddechovka s celkem napínavým příběhem, kdy jsem si postupně Annu docela oblíbila.

LeserDe
25.04.2022 2 z 5

Tohle jsem si přečetla spíš z legrace, protože jsem knihu dostala darem. Nedočetla jsem ji, nelíbila se mi, byla příliš úsměvná. Ale věřím ,že si své čtenáře jistě najde.

bookcase
24.04.2022 4 z 5

Příjemná oddechovka, čte se dobře, jen to téma návratů do minulých životů mohlo být propracováno víc. Moc sympatií u mě neměli ani hlavní hrdinové Anna a Cyril, ale to je jen můj subjektivní pocit. :)

Rudanek
18.01.2022 5 z 5

Kniha Osudová žena je napínavá od začátku až do konce,takže jsem ji přečetla během jednoho odpoledne. Je krásně napsaná, dobře se čte, ostatně jako všechny knihy od Renáty Názlerové. Knihu vřele doporučuji, stojí za to si ji přečíst:) A určitě v originále, ve slovenštině:)