Orákulum duše zvířat

Orákulum duše zvířat https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434105/bmid_orakulum-duse-zvirat-u7I-434105.jpg 5 7 3

Vítej, hledající, jsi na správném místě! Všechna zvířata – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě. Svět kolem nás má bohatou duši a každé zvíře má transcendentní archetypální symboliku, univerzální význam, který drží poselství hluboké, trvalé pravdy. Dávní mudrci znali symboliku spojenou s každým zvířetem, hmyzem, ptákem nebo rybou a věděli, že jejich přítomnost je formou komunikace a jejich pohyb je posvátným jazykem, který odhaluje pravdu lépe než slova. Zvířata v tomto balíčku vystupují jako učitelé a posvátní léčitelé. Pomocí těchto karet se naučíte, jak proniknout do moudrosti skrytých říší, abyste mohli jednat způsobem, který do vašeho života vnese smysl, kouzlo a prosperitu.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl Příroda, zvířata
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Spirit Animal Oracle Cards


více info...

Přidat komentář

RenataP
16.09.2020

Karty jsou nádherně zpracované, působí dojmem mandaly, která se roztříštila do celého světa a nyní k vám chodí jednotlivé obrazy. Moudrost zvířat miluju, je stará, archetypální - a od autorky jsou tu i kvalitně a čtivě zpracované texty v knížečce.
Výklady?
Zasahují na těch správných místech. Čím vděčněji k těmto kartám přistoupíte, tím lépe.

inkatenysek
31.07.2020 5 z 5

Už dlouho jsem přemýšlela o tom, že si pořídím nějaké takovéto karty. V práci jsem chodila jako mlsný kocour kolem bezpočtu všemožných andělských a jiných karet, ale žádné mě až tak neoslovily. Pak jednou se zbožím dorazily tyto a bylo jasno. Byla to láska na první pohled.
Karty jsou opravdu moc krásně graficky zpracované. Překvapilo mě, co za zvířata a jiné tvory autorka všechno využila. A i jejich jednotlivá poselství úplně pasují k mé současné situaci. Jejich pořízení mohu jen vřele doporučit.


Aniday
01.03.2020 5 z 5

tak tyhle jsou opravdu top! úžasné zpracování a výklad? balada na duši... děkuji pěkně 8)