Obrazy z Nového zákona

Obrazy z Nového zákona https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323439/bmid_obrazy-z-noveho-zakona-Dix-323439.jpg 4 11 2

Bohatě ilustrované Obrazy z Nového zákona vypráví o životě a učení Ježíše Krista. Obrazy z Nového zákona přímo navazují na knihu Obrazy ze Starého zákona. Bohatě ilustrovaná publikace vypráví o životě a učení Ježíše Krista a o osudech apoštolů Petra a Pavla. Evropská kultura, jejíž jsme součástí, je neoddělitelně spjata s myšlenkami křesťanství. V průběhu staletí si je však přivlastnili mnozí – panovníci, dobyvatelé, reformátoři i politici – a pokřivili je. Naše kniha s Ilustracemi Renáty Fučíkové vznikla proto, aby dnešní děti mohly lépe pochopit původní poselství Nového zákona.... celý text

Přidat komentář

M-arta
01.01.2018 5 z 5

Převyprávěné biblické příběhy, které daly vzniknout křesťanství - vše s ohledem na děti i nejdůležitější myšlenky křesťanství, s překrásným obrazovým doprovodem a celkovou kultivovanou formou.
Moc hezky se čte...
Oceňuji, že autorka myslí i na to, aby si děti mohly příběhy zařadit i geograficky - na přední a zadní předsádce jsou mapy.

witiko
22.03.2017 5 z 5

Muselo být těžké vybrat a převyprávět příběhy ze Nového zákona tak, aby jednotlivě i jako celek dávaly dnešním dětem smysl a současně byly přitažlivé. Autorce se to povedlo na jedničku. Kniha je obsahem i výtvarnou stránkou naprostým skvostem, který se vyplatí mít v knihovně, protože se k ní budete vracet bez ohledu na věk.