O krok pozadu

O krok pozadu https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512242/bmid_o-krok-pozadu-pFW-512242.png 4 55 16

Kate Nelsonová měla všechno. Prosperující firmu, šťastné manželství a skvělou dceru Ashlyn. Obraz dokonalé rodiny. John ji však opustil kvůli Tish, která je nejen velmi ctižádostivá, ale také o hodně mladší. Tish získala místo ve firmě i přátelství Ashlyn. Myslí si, že vyhrála. Opravdu? Tish Nelsonová má všechno. Mládí, vliv, život v luxusu a nového manžela. Společně s ním ale musela přijmout i jeho minulost, především pak bývalou manželku Kate, která se krůček po krůčku vrací do Johnova života. Stará láska nerezaví? Nejvyšší čas odvézt Johna někam daleko na romantický výlet. Jestli chce Kate získat Johna zpátky, Tish je stále o krok před ní. Opravdu? Další vývoj událostí ovšem nedokázala předvídat ani jedna z nich. Propracované plány se hroutí a nikdo netuší, čeho jsou ženy schopné ve jménu lásky… a pomsty.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Next Wife


více info...

Přidat komentář

TinaBookBlog
19.04.2024 4 z 5

Kate má prosperující firmu, skvělou dceru Ashlyn a milujícího manžela. John ji však opustil kvůli Tish.
Tish má místo ve firmě Johna a Kate, přátelství Ashlyn a bohatství. Má vše, co potřebuje.
Ashlyn je naštvaná na matku, kvůli které je otec opustil. S Kate chodí na nákupy a získala stáž ve firmě rodičů.
Čtyři propojené životy, které se začnou postupně měnit. Hlaveň, když přijde na řadu pomsta.

Jedná se o čtivou knihu s krátkými kapitolami, vyprávěnými hlavně Kate, Tish a Ashlyn. Místy se mi zdálo, že se děj trochu točí dokola. Autorka ale velmi dobře udržuje napětí a postupně přidává nová dramata. Konec je částečně předvídatelný, částečně jsem se nestačila divit. Za mě velmi dobré čtení, které mohu rozhodně doporučit!

evin84
21.03.2024 4 z 5

Ale jo kniha se mi líbila. Takový námět mám ráda. Na pět hvězdiček to není sice ale i tak super.


veronika9761
09.03.2024 4 z 5

Celou dobu jsem fandila nespravne osobe, to teda nepotesi :) Ocenuju velmi neotrely namet.

Magnat
18.02.2024 4 z 5

Není dobré mít bývalou a současnou manželku společně ve firmě. Závěr je poněkud překvapivý a poměrně nečekaný.

Evaho73
10.01.2024 4 z 5

Kairi Rouda vytvorila pútavý psychologický thriller plný neočakávaných zvratov a temných tajomstiev. V príbehu sa ponára do komplikovaných vzťahov a manipulácií v zdanlivo idylickej rodine. S každou stránkou sa odhaľujú nové okolností a neistoty, ktoré držia čitateľa v napätí až do záverečnej stránky. Autorka tu zručne buduje atmosféru neistoty a rozvíja intrigy, čo robí z tejto knihy pomerne zaujímavé čítanie pre všetkých priaznivcov napínavých psychologických thrillerov.

Ráčkajda
05.01.2024 3 z 5

Že začátku jsem byla nadšená, takováto témata mám ráda... postupně moje nadšení opadalo, až jsem se nutila do čtení. Velké plus je vyprávění z pohledu více postav, to mám ráda.

micha-ella
03.01.2024 2 z 5

Já byla pořád o krok napřed, protože mě styl psaní nutil přeskakovat odstavce, ba i celé stránky. Obě manželky dokolečka opakovaly to své, tak jsem o nic nepřišla. Prokousala jsem se až do konce, ale moc mě to nebavilo.

Bara52
01.01.2024 2 z 5

Nic moc, pripadalo mi to trochu nedotazene a dost nerealne. Rozhodne jsem cetla plno mnohem lepsich knizek.

ZuzanaZ83
12.12.2023 4 z 5

Spokojenost. Krátké svižné kapitoly vyprávěné střídavě z pohledu 4 hlavních postav. Zápletku tak trochu čekáte, ale to vůbec ničemu nevadí. Kniha jako tato je prostě čistá lehká oddechovka a možná i výtah ze čtecí krize.

Lily101
06.11.2023 5 z 5

Za mě napínavý thriller od počátku až do konce.

Jen krátká anotace na zadním přebalu knihy neodpovídá obsahu (měla jsem knihu zapůjčenou z veřejné knihovny, kdy byla obálka knihy nalepená uvnitř knihy a tak vyčněla anotace na zadním přebalu knihy.

SPOILER: Jediné, co mě úplně neuspokojilo, bylo to, že spravedlnosti nebylo učiněno zadost. Holt jedna prohrála a druhá vyhrála, ale svým způsobem byly vinny obě. KONEC SPOILERU.

VítVápno
02.10.2023 3 z 5

(SPOILER) Kniha se čte dobře díky krátkým kapitolám: nic jméně ten příběh už tak dobrý jak to podle anotace vypadalo tohle je průměrný thriller do stran 88 to byla nuda pak to začalo být lepší ale pak přišel pohřeb johna a zase to bylo o ničem pak se to zvedlo od strany 154. Jde o to že podle anotace to měla být skvělá válku Mezi současnou manželkou a bývalou manželkou jenomže to tak úplně neplatí protože se do války přidá ještě dcera bývalá manželka mi přijde taková že se bojí co koliv udělat proti Tish zato dcera Johna a kate. Aslyhn se snaží přijít na to se stalo jejímu tátovi proč umřel za mě je to spíš válka mezi současnou manželkou a dcery Johna. Konec byl divný za prvé Tish nebyla odsouzena na to co udělala a Kate se chovala nelogicky celou dobu říkala jak je Tish nebezpečná a že se musí obě od ní držet dál a na konci knížky jde Kate sama do domů za Tish. já jsem čekal něco lepšího.

Renatecka
30.08.2023 3 z 5

Průměrný čtivý psychologický thriller.

xena2711
26.08.2023 4 z 5

Skvělý thriller, trochu předvídatelný, ale stojí za přečtení.

Šánka
17.08.2023 5 z 5

Kam až může zajít nepřátelství mezi bývalou manželkou a současnou? Jak skončí boj o manžela, firmu, moc nad vším? V této bitvě je jen jedna z nich vždy o krok dopředu, a ta druhá...o krok pozadu :-). Která z toho vyjde jako vítěz?
Pokud by vás to zajímalo, přečtěte si, já jsem se dobře bavila. Kniha je napsaná podobným stylem jako předešlé dvě, je hodně o pocitech, rozebírání a pitvání se v nich. Je příjemně napínavá a čte se velmi dobře. A i ten závěr je povedený.
Pokud se vám líbily předešlé autorčiny knihy, mohla by se líbit i tato, případně posloužit jako návod...jak to nedělat :-).

čef
03.08.2023 4 z 5

Toto je kniha o nenávisti mezi manželkami bývalou a druhou. Také dcera se do bitvy zapojí a je to drsné v rámci románku pro ženy. Spousta dialogů a myšlenek na toto téma. Pro muže je to trochu ukecané, ale zajímavého tam pro ně moc není. I když Ten závěr je pěkně hororový a překvapivý!

Moudd
30.07.2023 5 z 5

Rafinovaný boj mezi první a druhou manželkou. O muže,ale hlavně o pomstu, peníze a moc. Která zvítězí ?
Čtivé, napínavé,jen prostřední část zbytečně rozvleklá,ale za to skvělý epilog, který to rozsekne.

Autorovy další knížky

Kaira Rouda
americká, 1963
2018  75%Nejúžasnější den
2019  68%Oblíbená dcera
2023  72%O krok pozadu

Kniha O krok pozadu je v

Právě čtených2x
Přečtených66x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce122x
Chystám se číst67x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x