Spálený sníh

Spálený sníh https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22150/bmid_spaleny-snih-ueV-22150.jpg 5 31 3

Nick Stone série

< 3. díl >

Nick Stone, bývalý příslušník speciálních jednotek britské armády SAS, se nechává najímat k plnění neoficiálních misí. Většinu vydělaných peněz dává na léčení Kelly, dívenky traumatizované násilnou smrtí svých rodičů, z níž se viní. V prosinci 1999 dostává lukrativní zakázku: má unést šéfa klanů ruské mafie Valentina Lebedě. Toho zaujmou Stoneovy schopnosti a pověří jej, aby doprovodil do Finska počítačového experta, který má ukrást pro ruskou mafii program umožňující nelegální přístup do americké vládní počítačové sítě. Pro Stonea žádné nebezpečí není dost velké, a tak se vydává na mrazivý sever vstříc novému dobrodružství...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Firewall , 2000


více info...

Přidat komentář

jan7760
26.01.2022 5 z 5

Dobrá oddychovka, Nick Stone v obvyklej forme nás zavedie do krajiny bývalého Sovietskeho zväzu, zapletie sa s ruským mafiánom a ako to dopadne...?

jprst
21.06.2018 5 z 5

Ani tato autorova kniha nezklamala, opět akce a napětí až téměř do poslední stránky.


čef
25.08.2012 5 z 5

A)Superakční román,kterých je opravdu málo a navíc je více než zřejmé, že vychází mnohde z vlastních zkušeností. Pro milovníky akcí tajné služby apod. ideální.
B) a C) komentuji jinde
D) Dosti otřesná limonáda, zvláště po tomto brutálním zkrácení. Baldacciho mám zařazeného úplně jinde než v tomto zamilovaném žánru. Nevylučuji, že se to někomu může i líbit, doporučuji ale nezkrácenou verzi až jestli někdy v češtině vyjde.
Pro vysvětlení - komentář je k omnibusu se 4 knihami Kamenná opice, Vánoční vlak, Vzdálené břehy, Spálený sníh.