Neztraťte hlavu - Zábavné úkoly pro seniory

Neztraťte hlavu - Zábavné úkoly pro seniory https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529499/mid_zabavna-procvicovani-pro-seniory-6597bb105e11f.png 5 1 1

Kniha plná nápaditých úkolů zabaví každého seniora. Je vhodná pro zkrácení dlouhé chvíle, pro procvičování vlastních schopností, ale i jako pomůcka pro pacienty s diagnózou Alzheimerovy choroby. Úkoly jsou seřazeny podle obtížnosti a nechybí přehled správných odpovědí.

Přidat komentář

Pavlína197
20.03.2024 5 z 5

U nás v knihovně máme certifikovanou trenérku paměti a té se povedlo mě, a nejen mě, pro trénink paměti nadchnout. Každou středu máme jednu tréninkovou hodinu a jednou za měsíc hodinu s výkladem. A protože mě to baví, dává mi to smysl a chci trénovat i doma, pořídila jsem si několik cvičebnic, kromě dalších i tuto. Ze všech, které mi prošly rukama, mi tato přijde nejlepší.
Má velikost A4, takže můžete úkoly kopírovat a sešit tak použít opakovaně, písmena jsou dost velká i pro čtenáře s horším zrakem, úlohy jsou rozdělené do kapitol podle poznávacích funkcí a seřazené podle obtížnosti a na konci si můžete ověřit, jak jste úkol zvládli. Cena je taky příznivá a vyšly už další čtyři sešity.
Takže pokud vás téma zajímá a chcete si trénink paměti vyzkoušet, tenhle sešit vřele doporučuju. ( Nenechte se odradit názvem, trénink paměti není jen pro seniory. ;-) )