Nevyšlapaná cesta nekončí: duchovní růst ve věku úzkosti

Nevyšlapaná cesta nekončí: duchovní růst ve věku úzkosti https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24208/nevyslapana-cesta-nekonci-24208.jpg 3 17 3

Nové poznatky v oblasti lidského myšlení, vědomí, duchovního růstu, svobodné volby a víry.

Literatura světová Duchovní literatura Literatura naučná
Vydáno: , Argo
Originální název:

The Road Less Traveled and Beyond: spiritual growth in an age of anxiety


více info...

Přidat komentář

painthers
28.09.2019 1 z 5

Možná jsem tuhle knihu neměla číst od Pecka jako první. Neustále se odkazuje ke svým starším knížkám, ale dejme tomu, že i bez znalosti ostatních to bylo pochopitelné. Moc mě to však nebavilo a že bych se dočetla nějakou revoluční myšlenku, to taky ne. Zkusím ještě dát šanci jeho další knize o budování komunit, ale zatím spíš zklamání, na to, jaké jsem na Pecka slyšela chvalozpěvy.

stanlus
19.06.2017 2 z 5

Nevyšlapaná cesta duchovního života každého z nás nikdy nekončí, ale literární Nevyšlapaná cesta Scotta Pecka už měla raději skončit. Autor se zde většinou jen vrací k dřívějším tématům, které navíc mnohdy cituje z vlastních předešlých knížek, a nepřináší nic převratně nového, ani nerozvíjí žádné výrazně nové myšlenky a postřehy, jež by představovaly něco, bez čeho by čtenář nemohl žít. Tento třetí díl Nevyšlapané cesty je poměrně chudým odvarem předešlých autorových výtvorů, a třebaže vkusně uzavírá celé jeho významné vědecko-literátní dílo, provádí to způsobem připomínajícím přetřesení prázdné slámy. Na závěr nám autor alespoň ještě zarecituje pár básní o jeho vztahu k Bohu a pak už dává tušit uchýlení se na zasloužený odpočinek.


martinkaLLL
27.03.2014 odpad!

Kniha napsaná opravdu hodně špatným způsobem. Pořád dokola..."A tohle jsem napsal v této knize, a tamto zas jsem napsal v té další knize, a toto zas v té první knize...". Podle toho co píše,tak to je spíše souhrn jeho knih a spousta psaní o Bohu.