Nevlastní dítě

Nevlastní dítě https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504978/bmid_nevlastni-dite-9kR-504978.jpg 4 73 15

Telefonát, kterého se děsí každá matka. Po cestě domů z obchodu mi zazvoní telefon. Volá mi nevlastní dcera Shelby, která zrovna hlídá mou tříletou Millie, a hystericky křičí, že se moje holčička ztratila. Do pátrání se zapojí policie a rychle se ukáže, že Shelby něco skrývá. Do toho mi přijde anonymní zpráva, že můj manžel není ten, za koho se vydává. Vlastní rodina mi najednou připadá cizí. Každý má nějaké tajemství – dokonce i já. Nikdo neví, proč jsem se vrátila pozdě z obchodu, a já proto cítím ohromnou vinu. Jakmile pravda vyjde najevo a všechny naše lži se odhalí, bude už na záchranu Millie pozdě?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Stepchild , 2022


více info...

Přidat komentář

Damaj
31.03.2024 5 z 5

Wow. To bylo něco. Do konce knihy čtenář neví, co se stalo, kdo je vinen, podezřelí se střídají a pak přijde šok. Autorka skvěle dokázala popsat psychologickou stránku postav a každý z nich má nějaké tajemství, a to když se rozmotá, je z toho úžasný příběh.

jasmína
26.03.2024 4 z 5

Špatná kniha to nebyla, ale moc postav, že jsem se chvilkama ztrácela.

Četla jsem už lepší, ale rozhodně si ráda od autorky další knihu přečtu, pokud napíše


Majulle
22.03.2024 3 z 5

Parádní oddychovka na dva dny Thriller o zmizení dítěte a dávce napínavosti

Bara52
10.03.2024 3 z 5

Prumerna knizka, nebyla urcite spatna, ale chybely pocity prekvapeni a zaujeti pri rozuzlovani. Konec jsem preskakala, pocity nekterych postav byly vykreslovany zbytecne zdlouhave. Na to, jak je knizka drobna, jsem se ji prokousavala trochu dlouho.

iška
05.03.2024 4 z 5

Jako thriller takové průměrné. Ale líbilo se mi psychologické vykreslení postav. Zejména postava Shelby. Je tu to co skrývá, ale podstatné je proč. Ona skoro každá postava tu má nějaké to svoje tajemství. Ale postava Shelby mě asi nejvíce zasáhla.

koki.veru
29.02.2024 4 z 5

Knížka se četla hezky,bavilo mě,jak byl příběh psán že tři úhlů pohledu,ale něco mi tam chybělo. Začátek mi připadal takový zdlouhavý,až někde uprostřed knihy jsem byla napnutá,jak ti bude dál a pořádně jsem se začetla. Ale jinak pěkný a zajímavý příběh.

Mandlevest
06.02.2024 4 z 5

Rodinný psychothriller, vyprávěný třemi hlavními hrdinkami v jednotlivých kapitolách a zarámovaný hledáním malé Millie, která se pohřešuje. A já jsem spokojená, kniha nemá mnoho stran a každá kapitola končí tak, aby Vás spolehlivě navnadila rozečíst i tu další. A o překvapení tu není nouze, každý skrývá něco, co v krizové situaci vyplouvá na povrch. Možná je kniha trochu překombinovaná, ale mně sedla a určitě jsem se nenudila. Dobrý tip na letošní ČV ( kniha, kde se někdo ztratí).

alnahu
30.01.2024 4 z 5

Psychologický román o ztracené holčičce a její povedené rodince.Každý z této rodiny má své tajemství,které skrývá a tak je jejich soužití samé lži.Z pomalého začátku se rozvine napínavý thriller a z pravdy ,která se z příběhu vyvine ,jsem byla velmi překvapená.Příběh není sice žádná bomba,ale četl se dobře.

Karin94
24.01.2024 4 z 5

Jedná sa vraj o psychologický thriller, aj keď neviem či je zaradenie tejto knihy správne. Každopádne ide o knihu, kde každá postava skrýva niečo, čo nemôže byť odhalené.

Kniha má kapitoly písané z pohľadu troch rôznych postáv:
- Leslie, skutočná mama malej nezvestnej Millie, ktorá mala údajne ísť iba do obchodu, ale niečo tají. Niečo, kvôli čomu príde domov oveľa neskôr než sľúbila
- Shelby, nevlastná dcéra Leslie, ktorá mala na pár hodin Millie postrážiť, kým sa Leslie vráti z obchodu
- a potom je tu postava Ruth, pri ktorej spočiatku budete mať zmiešané pocity a nebudete vedieť kam ju zaradiť. No všetko potom do seba krásne zapadne.

Kniha nie je absolútne predvídateľná. Budete mať rôzne otázky a myšlienky, ako to asi môže dopadnúť, ale nebudete mať tušenie ako to celé skončí. Každý je podozrivý. Každý má svoje tajomstvo. Autorka napína až do samého konca.

Kniha nie je nič svetoborné, takže nič wow určite neočakávajte, ale určite stojí za prečítanie. V príbehu nie sú žiadne nezodpovedané otázky, takisto mi sadol aj štýl písania, čiže ja som spokojná.

ArwenAragorn
22.01.2024 3 z 5

45%
Průměrný psychologický thriller, docela překombinovaný. Bavil mě méně, než jsem čekala.

Olous1
21.01.2024 4 z 5

Takový průměr. Téma, zejména pro všechny rodiče... noční můra. Ale jak zde píše má knižní přítelkyně xena2711 malinko překombinované. Taková jednohubka na jedno odpoledne.70%.

Renatecka
21.01.2024 5 z 5

Skvělé, napínavé, čtivé, uvěřitelné. Vřele doporučuji.

Misshell23
18.12.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila, po přečtení mám příjemný pocit. První polovina byla trochu táhlá, ale konec super!

Kubikuli
17.12.2023 5 z 5

Napínavé od první do poslední stránky, přečteno za pár hodin, protože jsem ji prostě nemohla odložit. Hodně povedený kousek. Na začátku to vypadá strašně jednoduše, ale stránku po stránce se rozkrývá něco, co vlastně nečekáte.
A Ruth, postava kterou na začátku absolutně nechápete, tak to je pomyslná třešnička na dortu. Všem určitě doporučuji :)

xena2711
26.11.2023 4 z 5

Noční můra všech rodičů. Příběh je lehce překombinovaný se spoustou postav, ale čte se celkem dobře.

Štítky knihy

kriminální thrillery thrillery pro ženy zmizení dětí

Autorovy knížky

Nicole Trope
australská
2023  79%Nevlastní dítě

Kniha Nevlastní dítě je v

Právě čtených1x
Přečtených90x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených3x
Knihotéce89x
Chystám se číst104x
Chci si koupit26x
dalších seznamech3x