Nesplachuj!

Nesplachuj! https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204096/bmid_nesplachuj-WUz-204096.jpg 4 8 3

Buďte svědky důmyslného využívání dvou nejvíce přirozených zdrojů na Zemi: čurání a kakání – od paliva a farmaření ke kouzlům, líčení a lékařství. Prohlédněte si dinosauří výkaly a pozorujte, jak astronauti recyklují moč. Tato kniha velice zábavnou formou pojednává o tom, jak se od dávné historie až po současnost využívalo a využívá nejen zvířecího trusu. Naleznete zde řadu pozoruhodných informací a zajímavostí. Knihou vás provede parta vtipně ilustrovaných postaviček jako třeba krysa, hovnivál nebo holub a do celé problematiky vás důkladně zasvětí. Zacpěte si nos a pusťte se do čtení: stoky odkrývají svá páchnoucí tajemství!... celý text

Přidat komentář

Kikulka97
07.11.2023 5 z 5

Perfektně zpracovené téma, spousta zajímavostí, vizuálně lákavé, nadchne, obohatí všechny věkové kategorie. Top naučná zálěžitost :D (ano, i o hovínkách vás může něco překvapit ;)

muchomurka
11.02.2022 3 z 5

Téma je určitě neotřelé, v knize je spousta zajímavostí z oblasti exkrementů podané pro děti vhodnou formou. Ale něco mi v knížce chybělo, něco, že bych si řekla "wau", tu si musím pořídit. Takto stačí půjčit z knihovny, přečíst a vrátit.


Jessybelle
28.08.2019 4 z 5

U knihy jsme se poučili ale také zasmáli, moji synové se opravdu pobavili...