Nepriznaná

Nepriznaná https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/359665/bmid_nepriznana-PvX-359665.jpg 4 2 1

Louisa Copelandová sa zobudí na nemocničnej posteli. Dozvie sa, že v snahe pripraviť večeru, jej v komore nešťastnou náhodou spadol na hlavu gril. Dôsledkom čoho stratila pamäť. Louisin život sa od základu nečakane zmenil. Kto je tento chlapík Collin, ktorý tvrdí, že je jej manželom? A čie sú to deti? Ona sa nemôže volať Louisa, nie je predsa mama troch detí zo stredozápadu! Ona je predsa populárna autorka románov, volá sa Jazz Sweetová! Snaží sa poskladať kúsky života, ktoré by jej povedali, že žila. Louisa/Jazz si uvedomí, že niektoré spomienky netreba zbytočne vyvolávať...... celý text

Romány Pro ženy
Vydáno: , Christian Project Support
Originální název:

Mind of Her Own , 2015


více info...

Přidat komentář

Marylaa
27.06.2020 4 z 5

Přiznám se, že to místy na mě působilo nerealisticky. Ale beru to, že za prvé o tom až tak nevím jak taková amnézie funguje, za druhé takhle to prostě autorka potřebovala kvůli příběhu.
Jen, když je to křesťanská kniha, bych brala toho na tohle téma trochu víc, to že Jazz byla věřící, když Luisa ne, je zvláštní. Tady bych brala nějaké víc vysvětlení.
(A obešla bych se bez dodatku "otázky k diskuzi", ne proto, že nemám s kým diskutovat o knihach, prostě mi to v beletrii přijde takové zbytečné).

Štítky knihy

ztráta paměti, amnézie

Autorovy knížky

2017  70%Nepriznaná