Největší trapasy mého života - Skutečné příběhy českých osobností

Největší trapasy mého života - Skutečné příběhy českých osobností https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66526/mid_nejvetsi-trapasy-meh-66526.jpg 3 6 2

Autor knih Karel Svoboda, Válka celebrit, Schůzky s tajemnem a Dýchla na mě smrt Richard Sacher se sešel s třiceti českými osobnostmi, které se s ním podělily o historky na téma Tak za tohle mě dodnes fackuje hanba! Kniha je bohatě vyzdobena ilustracemi.

Přidat komentář

cori
20.06.2020 2 z 5

Richard Sacher vydyndal od 25 "známých" tváří (zná někdo tanečníka Sancheze?) jejich rádoby vtipné historky s trapasy. Někdo se pochlubil jednou, další dvěma až osmi historkami (Heidi Janků). Většinou se jedná o příhody se záměnou osob, alkoholové eskapády, zapomnění textu apod. Sám autor se zde prezentuje 20 + 1 trapasem. Nejvíc mě zaujaly historky spisovatelky Olgy Krumlovské.

Liv
11.08.2014 1 z 5

Dopadlo to úplně jinak, než jsem očekávala. Zasmála jsem se jenom u pár příhod. Pár jich bylo úsměvných, ale zbytek? Poztrácí humor, který by v knize přetrval natolik, aby pronikl i k čtenářům. Jednoduše řečeno, ve většině případů, když to ten daný člověk nezažil, vtipné mu to moc nepřijde.