Warlock

Warlock https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362906/bmid_warlock-I3w-362906.jpg 3 40 40

Adam Warlock, znozrozený lidský bůh, byl stvořen, aby ničil světy, ale zřekl se svého původu a stal se intergalaktickým ideálem, jemuž není rovno. Obsahuje: A lidé mu budou říkat Warlock! Psi z Heliosu! Soud Shromáždění stráží! Mistr evoluce Oni Staří nepřátelé Pomsta bestie!

Přidat komentář

Luigi1
08.07.2023 4 z 5

Toto jsem četl poprvé a docela mě to chytlo

Bobik9
01.08.2019 3 z 5

Když jsem se prokousal těmi dvěma úvodními komiksy, které byly strašné, tak jsem uvažoval, jestli má cenu pokračovat. Bylo to naprosto nesnesitelné pro mě. K mému velkému překvapení, ta druhá část s delším příběhem mě bavila více. Byly tam zajímavější postavy z Infinity watch a celkový příběh působil uceleněji a věděl jsem o co jde vlastně. Nic to nemění na tragické kresbě, která byla v obou příbězích. Suma sumárum, Adam Warlock nebude můj oblíbenec a další jeho komiksy mě nezajímají, ale dalo se to celkem v pohodě přežít.


Schredel
14.08.2018 4 z 5

7/10
Lehký nadprůměr

Hwaelos
28.05.2018 3 z 5

Starlinův příběh je vlastně jen pohrobek Infinity Gauntletu, který u nás nevyšel (a bohužel asi ani nevyjde), ale i tak je to kvalitní vesmírná záležitost, vezmeme-li v potaz, že jde o příběh ze začátku devadesátek.

martinstefko
25.12.2017 3 z 5

Tahle postava prošla tolika změnami, že prostě ani dobrá být nemůže. Ale zrovna zde prezentované příběhy nejsou vyloženě odpadové, jen jsou takové celkem průměrné.

hroubek
03.12.2017 4 z 5

Kosmické příběhy moc nemusí, a opravdu nezáleží jestli jde o Marvel nebo DC. Je to tím, že jsou tam nepřemožitelné entity, které bojují se smrtelníky(a o to úsměvnější je pak, že smrtelníci většinou vyhrají), a hlavně tyto příběhy jsou vždy rozsáhlé a propracované a to ať už jde o postavy nebo detaily. Pro českého čtenáře je to složitější čtení, jelikož většinou nezná ty příběhy, které jsou nejzásadnější a bez určité znalosti si nelze některé komiksy pořádně užít. A teď po trošku delším úvodu se vrhneme na samotný komiks. Na Warlocka jsem se netěšil a nakonec mě dost příjemně překvapil. První dva sešity od Thomase nejsou moc dobré, ale ten hlavní příběh od Starlina to je jiná. Starlin kosmické věci umí a krásně je dokáže prodat, navíc má velmi dobrý styl psaní, který nenudí. Jeho příběhy dokáží být plné dialogu a akce, a přitom nepůsobit hloupě a nudně. Warlock je díky tomu zajímavý komiks, u kterého opět nejvíce zamrzí to, že jsme si nemohly přečíst věci, které tomuto příběhu předcházeli a to souboj o Kameny nekonečna. Warlock je dobrý a zábavný komiks, který překvapil.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Marvel

Autoři knihy

Jim Starlin
americká, 1949
Roy Thomas
americká, 1940