Quasar (Wendell Vaughn)

Quasar (Wendell Vaughn) https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421376/bmid_quasar-wendell-vaughn-vase-cena-249-dfI-421376.jpg 3 18 4

OSUD VZEŠLÝ Z POPELA Mimozemská technologie ho přeměnila v ochránce vesmírných dálav. Z Wendella Vaughna je nyní zářivý bojovník Quasar! Vydejte se ke hvězdám po boku marvelovské legendy. Quasar vyráží bojovat i za hranice planety Země. Poznáte kosmického mstitele prostřednictvím sbírky jeho prvních příběhů, v nichž zkoumá nekonečné pláně marvelovského vesmíru! Jaké zázraky na Quasara čekají? To brzy zjistíte. Mistři Marvelu Mark Gruenwald, Paul Ryan a Mike Manley vám přinášejí oslnivou vesmírnou ságu, která je doopravdy jako z jiného světa. Obsahuje Quasar č. 1-9.... celý text

Přidat komentář

Luigi1
17.07.2023 4 z 5

Realizovaná myšlenka o ochránci vesmírného světa

Hwaelos
25.11.2019 4 z 5

Překvapivě velmi dobré. Gruenwald téhle postavě rozumí a dokáže to předat čtenáři. V jeho rukou není Quasar jednorozměrným superhrdinským šmoulou, kterej vládne vesmírnejma silama, ale tak nějak normální chlápek s normálníma problémama (kterej má shodou okolností v kumbále zavřenou galaktickou entitu). Minusy má tahle série jen dva: 1) je to konec osmdesátek, takže padouši jsou taková legrační druhá liga, 2) děj je víceméně epizodickej, ale má to náběhy k většímu příběhu, kterej předpokládám v dalších sešitech přijde. Chtěl bych číst víc.


martinstefko
05.10.2019 2 z 5

Kniha "Nejmocnější hrdinové Marvelu 81: Quasar" není tak špatná, jak by se dalo z předchozího popisu vydedukovat. Je to je prostě jednoduchá zábava, která se točí kolem toho, že je Quasar vyslancem jakési divné entity a jeho smyslem je hledat po Zemi mimozemšťany, což je takové celkem divné, když Eon - ona entita - je celkem schopen sám mimozemšťany vyhledat a nejspíš i najít. Quasar tak vyznívá jen jako obyčejná loutka, která nemá moc vlastní hlavu, poletuje si a před sebou má různorodé příběhy, nic, co by se skutečně nějak víc rozvíjelo, i když náznaky nějaké větší ságy zde jsou. Série se dostala až k dílu číslo 60, kdy byla uzavřena, zatím nebyla restartována. Ani k tomu není moc důvodů. Postava se zapojila do Marvel Universe a použije se tam, kde je prostě třeba. Moc víc k ničemu není. Vzhledem k tomu, jak banální Quasarovy příběhy byly, se vlastně člověk může divit, že to dotáhl až na číslo 60. Ale jak říkám, jako celkem jednoduchá - a až příliš ukecaná - zábava, to fungovat může.

hroubek
26.09.2019 4 z 5

Quasar patří mezi kosmické hrdiny a díky tomu to s jeho historií není nejjednodušší. Quasara jsem už v pár komiksech potkal, ale nikdy jsem se o něm nic nedozvěděl(a nebo jsem si to prostě nezapamatoval). Až tedy do teď. A toto seznámí nebylo vůbec špatné. Docela mile mě překvapilo, že komiks nenudí a má dobré tempo, i přestože je tam dost dialogů. Příběhy odsýpají a vždy se objeví někdo na hostování. Celkem mě sedl i epizodický styl jednotlivých sešitů, což byla věc, kterou jsem nečekal. Samotný Wendell je dobrá a zajímavá postava, totéž platí i pro Eona, který Quasarovi pomáhá. Ve výsledku je Quasar dobrý komiks, přesto radši je lepší očekávat méně, abyste pak nebyli zbytečně zklamaný.

Autorovy další knížky

Mark Gruenwald
americká, 1953 - 1996
2016  75%Hawkeye
2019  71%Thing
2019  67%Quasar (Wendell Vaughn)

Kniha Quasar (Wendell Vaughn) je v

Přečtených22x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x