Nova (Sam Alexander)

Nova (Sam Alexander) https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437473/bmid_nova-sam-alexander-rgN-437473.jpg 4 17 17

Sam Alexander si nikdy nedokázal představit, že je vyprávění jeho otce o vesmírném mírovém sboru Nova Corps pravdivé... dokud si ho osud nevybral, aby tento úděl zdědil sám. Mladík se má nyní stát novou intergalaktickou ikonou. Beta Ray Bill, Korbinit, který je hoden přátelství i moci Asgardu, se vrací na Zemi. Co však může chtít po nejmladším členovi Nova Corps...? V tomto senzačním vesmírném dobrodružství si ruku podávají hrdinové Země i vesmíru. Připravte se na nové dobrodružství po boku lidské rakety Sama Alexandera! Obsahuje příběhy: Na počátku Přízrak Nova Corps... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Nova (Sam Alexander) , 2019


více info...

Přidat komentář

Luigi1
20.07.2023 5 z 5

U tohoto komiksu jsem si spravil chuť moc se mi líbil

Deimos
21.01.2021 5 z 5

Tohle bych nečekal, že se mi někdy stane. Že se budu opět cítit jako desetiletý kluk, který hltá svého prvního Spider-Mana. Nova začíná podobně jako zmíněný známý hrdina úplně náhodně a úplně od nuly. Najednou zjistí, že má MOC a SÍLU, že může podobně jako Superman nebo Ironman létat, že může potkávat nevšední nepřátele i získávat nové přátele, že se může postavit svým šikanátorům ve škole, ale i největším záporákům vesmíru. První dva sešity byly naprosto fantastické a měli ještě lepší kresbu než pozdější část. Přesto i další sešity byly nadstandardní, kresba nádherná a příběh poutavý. A třeba že už to nepůsobilo tolik wow, dokázal jsem si mladého Novu zamilovat. Těším se na jeho další dobrodružství a prozatím nejlepší komiks za hodně dlouho dobu (91%)


hroubek
24.03.2020 4 z 5

Dobře napsaný komiks, který se čte opravdu pěkně. A jediný jeho problém je v tom, že v nás toho tolik nenechá. V komiksu jsou dva příběhy, a každý mě bavil, a jeho čtení mě nikdy nenudilo. Jen je to takové bez hloubky. Loeb a ani Duggan nedokáží nového Novu, Sama Alexandera, dostat do situace, aby si sáhl na dno sil, abychom se o něho báli, a nebo aby nás začalo výrazněji zajímat co se s ním bude dít dále. A je to škoda. Protože, autoři čerpali inspiraci od postav, které se prošli zajímavým vývojem a taky se musely naučit, že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost. Hodnocení je mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale jelikož se komiks četl dobře, tak nakonec za slušné čtyři.

Autoři knihy

Jeph Loeb
americká, 1958
Gerry Duggan
americká