Nejjednodušší plán 29 dní

Nejjednodušší plán 29 dní https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425691/bmid_nejjednodussi-plan-29-dni-3GX-425691.jpg 3 54 21

Kniha Nejjednodušší plán na 29 dní je ucelený systém, díky kterému můžete nastartovat hubnutí, zlepšit své zdraví, spánek a cítit se lépe už za 29 dní. Tento jednoduchý plán je připraven tak, abyste pomocí snadných rad dosáhli výsledků co nejdříve, přesto zdravě a s rozumem. Nejedná se o žádnou drastickou dietu, která by byla krátkodobým řešením, ani nebudete hladovět. Kniha Vás navede k dlouhodobé změně pomocí snadných chutných jídel z běžných surovin a s jednoduchou přípravou. Mnohá z jídel uvaříte na 2 dny dopředu a nebudete muset stát neustále v kuchyni. Součástí knihy je nákupní seznam na každý den, jídelníček na 29 dní, recepty s fotografiemi a rady a postupy, které lehce začleníte do běžného života. Nejjednodušší plán na 29 dní Vám pomůže zhubnout a cítit se lépe. Ještě před svým vydáním pomohla tato kniha desítkám lidí nastartovat hubnutí a dala jim chuť pokračovat dále. Nyní pomůže i Vám najít si v jídle svobodu, cítit se lépe a ukáže Vám hlavně, že to JDE!... celý text

Přidat komentář

Booky84
12.06.2022 3 z 5

Na plán jsem byla zvědavá, ale bohužel nic moc. Přijde mi, že je nevyvážený a jídla se stále opakují.

emilieselden
28.02.2022 3 z 5

Knížku jsem četla spíše ze zajímavosti, neřídila jsem se přesně podle ní. Některé recepty jsou zajímavé, zkoušela jsem rukolovořepný salát. Opakující recepty mi nevadí, myslím, že je to praktické když někdo nemá tolik času vařit. Není to kuchařka.


Mathiola8
13.02.2022 5 z 5

Jednoduché nenáročné recepty, chutné. Bavilo mě to

1bublina
11.02.2022

V knihkupectví jsem do knihy nahlédla a recepty se mi líbily, takže jsem zakoupila. Doma jsem prošla pořádně a jsem celkem zklamaná. Téměř v každém receptu je cuketa. Nejen že to není má oblíbená zelenina, ale nyní je v obchodě i dost drahá. Ovesnou kaši každé ráno taky nedám. Radši mám slané snídaně. Sladkou si dám jen výjimečně. A jíst dva dny po sobě stejný oběd i večeři? Navíc se tam jídla opakují a nejsou moc pestrá. Mrzí mě, že jsem si v knihkupectví neprošla knihu důkladněji.

Marhulka14
04.05.2021 2 z 5

Jako dietní postup velké zklamání. Chybí pestrost a bílkoviny. Použití jako kuchařka vyhovující.

Annabelka
05.03.2021 1 z 5

Vyzkoušela jsem na sobě, chybí bílkoviny, po několika dnech nemůžete rýži ani vidět. Motala se mi hlava, měla jsem neustálý hlad a chutě, nic jsem nezhubla. Bohužel, nejlepší kniha Břicháče Toma byla snad první díl. Je škoda, že nezůstává v prvotní verzi. Kde jsou jídla vyvážená, ještě teď si kolikrát ten první díl přečtu. U této je škoda peněz

Kamaela
28.12.2020 odpad!

Za mě tedy rozhodně ne. Jídla v knize hrozné blafy a pořád se opakují, prakticky jen zelenina a nějaké sacharidy, minimum bílkovin. Myslím, že tohle "sepsat" nedalo moc práce.

EvikU.
10.11.2020 3 z 5

Tenhle plán mě moc nezaujal. Jídla se stále opakují. Co se jí k obědu, jí se i k večeři apod. Tohle byl trochu krok vedle. Ostatní kuchařky jsou ale povedené, tak mu tuhle prominu. :-)

Pavlína197
24.10.2020 3 z 5

Plán jsem nezkoušela, hubnout nechci, hledala jsem spíš inspiraci v receptech. Ale i tak jsem si knížku pečlivě pročetla. Návod je podrobný, polopatický, recepty jednoduché, spousta podpory a povzbuzení. Víc to zjednodušit by už nešlo. Mně osobně by chyběla v jídelníčku pestrost, ale pro začátek, jako nakopnutí, může kniha posloužit dobře.

Květinka008
14.10.2020 2 z 5

Sice většinou nečtu komentáře před napsáním svého, tady jsem ale dva předchozí viděla a NAPROSTO SOUHLASÍM. Denně ovesná kaše - brr. Jednoduché mixované polévky vařím normálně a rozhodně jsou i nápaditější než mrkev-brambora-X. Inspiraci jsem si vzala jen z pár receptů na teplá jídla.

Nejsem výživový poradce, ale už toho mám za sebou s různými odborníky docela dost a myslím si, že tento plán není ani vyvážený na sacharidy-bílkoviny-tuky. Zejména bílkovin je zde velice málo a "dieta" vůbec nezohledňuje individuální množství. Radši se pusťte do kalo tabulek na netu, ty přináší výsledky!

Kexina
13.10.2020 1 z 5

Jako inspirace, jak trošku jinak připravit obyčejné suroviny, to není špatné. Ale jako hubnoucí plán rozhodně ne. Měsíc snídat denně pouze ovesnou kaši a celý měsíc žít de facto jen z mrkve, celeru, cukety, petržele a brambor, to je fakt originální a nejspíš i děsně zdravé.

DominaCZ
30.07.2020 odpad!

Mně se to nelíbí, jídla se opakují a každej den polívky 2x denně se mi hnusí už od pohledu.
Ten systém mi přijde ...ne vyloženě nechutný, ale prostě ne chuťově dobrý a zajímavý, proto taky lidi hubnou málo. Já totiž v jeho skupině na facebooku jsem a ty baby tam hubnou za ten jeden měsíc 2-4 kg, což je teda u obézních dost málo. To potom není pro skutečně tlusté, jen pro poněkud plnější. Pokud při tak výrazným omezení stravy zhubnete PRVNÍ MĚSÍC pouze dvě kila, další měsíce se to nehne už vůbec.

Zlatá Kořínková a její Kytičky a zvířátka! Tam najdete tuny dnes už upgradovaných receptů, chutných a mnohem líp kombinovaných, protože přílohy prostě nepotřebujete žejo, ale jako abych žrala 2x denně nechutnou polívku, denně kaše a to, co bylo k obědu i k večeři, to jako nemusim.

Týdnům, kdy byla jednou panenka a jedna sekaná řekl "příliš masové" a že je nutné maso odebrat. To sorry, ale na takovej systém mu kašlu a žrát dva tejdny zas jen rejžu s vařenou cuketou fakt na oběd a večer nebudu.

Na jednu stranu ani za boha nechce sladkost nebo častěji ovoce, ale na druhou stranu k tý povařený rýži nacpe celé cukrem narvané mango, tak jak to?? Tato "jeho cesta" je fakt zvláštní, mně jsou ty pokrmy nechutný už od pohledu a jeho "výsledky" jsou pomalé a nedostačující.

Celý roky jsem odebírala časopis Dieta, takže tam jsem viděla hodně dementních dietních stylů, ale tenhle je nejdebilnější ze všech. Štvou mě i ty jeho kecy a neustálé nucení do 9 000 kroků denně. On, jako takový magistr a odborník by měl vědět, že těch japonských 10 000 kroků vzniklo jako reklama na krokoměr a nemá to reálný lékařský podklad.

A taky že ne každý si může dovolit vyklidit život na to, aby si mohl žrát jen jeho vařenou rýži s cuketou, pít čaj, číst knížku a krokovat v přírodě.
No jak říkám, nesmysl a marketing jako k*áva, kterej zblbl zas slípky na mateřský, který o hubnutí nic neví, tak se holt nechaly opít rohlíkem.

Ale tady, jak jinak nedoporučuju, doporučím jedno: NEZKOUŠEJTE TO.

cukrovka
15.05.2020 5 z 5

Tak mám tuto výzvu za sebou a rozhodně jsem spokojená. Určitě si ji v blízké době zopakuji. I když úbytek váhy není nijak velký, pár centimetrů přes boky zmizelo. Plán je dobře napsaný, recepty jsou jednoduché. I když zde není moc velká pestrost jídel, tak mě to vůbec nevadilo. Super je i nákupní seznam před každým týdnem. Jen občas se vloudila chybička, že v nákupním seznamu chyběla nějaká surovina, která pak byla potřeba (např. první týden - celer).

radus
04.04.2020 4 z 5

Přečteno, vyzkoušeno a opravdu to funguje. Některá jidla jsem "nedala", protoze třeba polívku z červené řepy prostě nesním, ale to je můj problém. Jinak je knížka napsana dobře, vše vysvětleno do detailu, seznam surovin, který si máte nakoupit týden, postup vaření... Akorát bych uvítala větší pestrost receptů, protože se vám po pár dnech začnou některé potraviny protivit :-)

jiri77
21.03.2020 3 z 5

Plán je celkem vymyšlený dobře, akorát pro některé zaměstnání není reálný, nevím jestli by někomu chutnala na svačinu studená polévka a ještě měl vykonávat fyzickou práci. Jinak se zdravou výživou nemám problém a jídla mi i chutnala.

ivka67
07.03.2020 5 z 5

Většina receptů v knize je zajímavých a chutných,nevěřila bych co vše se dá udělat ze zeleniny.Kniha nasměrovala mé stravování jiným(zdravějším) směrem stravování.

iveta0159
29.02.2020 2 z 5

Kniha je napsaná velmi dobře. Bohužel z jídel jsem si nevybrala nic :-( Bohužel moje chyba, že nejím různé potraviny. Takže kniha poputuje dál

Easenka
12.02.2020 3 z 5

Tipy jak si uspořádat jídelníček na 29 dní. Doporučení autora jakým způsobem mu pomáhá se udržovat fit. Doplněno i o recepty.

Marci071
18.01.2020 5 z 5

Super napsané, jídelníček hezky rozepsany. Doporucuji????????????

Madlenkačte
03.01.2020 3 z 5

Dobře vymyšlený plán, akorát ty jídla nejsou vůbec chutná :(