Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další

Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181673/nejhorsi-rok-myho-zivota-aneb-uz-zadne-dalsi-rady-pro-pubertaky-181673.jpg 2 6 3

Čtrnáctiletá Kiki prožívá nejhorší rok svého života: odstěhovala se její nejlepší kamarádka, začala mít starosti s láskou, do její rodiny zasáhla zákeřná nemoc a kdoví, jak přežije celé prázdniny, když jí krachly všechny plány? Ze smutku si začne psát blog, který se brzy stane víc než jen veřejným deníčkem, protože její zápisky si čtou kromě jejích vrstevníků i zkušení odborníci a formou diskusních příspěvků podporují Kiki v situacích, se kterými se sama nedokáže vyrovnat. Kiki na svém blogu nashromáždila ty úplně nejdůležitější rady pro pohodový vstup do dospělosti – od lékařů pro tělo i duši i od módních a kosmetických poradkyní. A snad už jsou to vážně rady poslední!... celý text

Přidat komentář

Michiska29
09.03.2016 2 z 5

Podle recenzí i podle prvního dojmu ( a reklam na konci knihy), jsem si myslela, že to bude něco příšerného. Na konec se mi kniha docela líbila, ikdyž musím přiznat, že ty komentáře jsem nečetla, to by mě opravdu nebavilo.

Laduka
01.05.2014 3 z 5

Když jsem si knihu kupovala přes školu, myslela jsem že je to normální knížka a né nějaké rady. Měla jsem se pořádně podívat. No nic. Já osobně jsem si četla jen, co se jí stalo a ne ty rady. To mě nebavilo. Knížku jsem měla přečtenou za 2h, jestli ne dřív. No kdybych to mohla vrátit ,tak si jí nekoupím.


babyboar
13.03.2014 3 z 5

Původně jsem si myslela, že se jedná o skutečný blog pubertální dívky, ale je to pouze fikce napsaná ženou ve střením věku. Nicméně se jí podařilo trápení teenagerek celkem vystihnout. Trochu působí jako agitka na prevenci nádorových onemocnění a také jako reklama na příslušná (soukromá) pracoviště. Ovšem její přečtení rozhdoně neuškodí žádné náctileté dívce.

Autorovy další knížky

Kateřina Havlová
česká, 1977
2004  67%Maminko, prosím tě, nepij!
2013  47%Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další

Kniha Nejhorší rok mýho života aneb Už žádné další je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x