Ne, pane premiére!

Ne, pane premiére! https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167506/bmid_ne-pane-premiere-167506.jpg 3 8 3

Autor, bývalý poradce premiéra Nečase, jenž proslul svým výrokem po tzv. atentátu na prezidenta Klause a následným vyhazovem, v knize píše o své práci poradce, co jí předcházelo a co bylo jejím obsahem. Uvádí názory a postoje, které prosazoval, a co ho vedlo k napsání blogu "Atentát to nebyl" s dnes již notoricky známou frází "ufňukaná kremlofilní bába". Rozepisuje se o následných reakcích a na závěr se zamýšlí nad tím, kam směřuje česká pravice. Kniha poodhaluje zákulisí české politiky a je aktuální především v době, kdy je stále více občanů znechuceno celkovou situací v naší zemi.... celý text

Literatura naučná Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: , Deus
Originální název:

Ne, pane premiéra! , 2013


více info...

Přidat komentář

kristian8532
16.01.2021 4 z 5

Inteligentní texty, které vám objasní podstatu konzervatismu a přiblíží vám politickou situaci v letech 2010-13. Dávám samosebou 6 z 6.

1amu
25.08.2020 4 z 5

Autor je aktivní na internetovém zpravodajství Ondřeje Neffa "Neviditelný pes". Jako pravicově zaměřený odborník a specialista na politické dění v USA je jedinečný.
V této knize se projevuje svými "pepřenými názory" na některé české politiky. A v tom spočívají jeho opakující se personální trable.
V srpnu 2010 si Jocha vybral premiér Petr Nečas za svého poradce v oblasti zahraničí a lidských práv.
V říjnu r. 2012 označil Joch ve svém blogu prezidenta Václava Klause nepřímo za „ufňukanou kremlofilní bábu“. Reagoval tak na to, že Klaus incident v Chrastavě 28. září 2012, při němž ho šestadvacetiletý Pavel Vondrouš zasáhl pistolí střílející plastové kuličky, popsal jako „atentát na prezidenta republiky“. Tehdejší premiér Petr Nečas se od slov R.Jocha distancoval a ukončil smluvní vztah mezi ním a Úřadem vlády.
Připomínám si N.V.Gogola : „Na zrcadlo se zlobí ten, kdo má křivou hubu.“


tandula
28.02.2014

Svým způsobem pana doktora Jocha obdivuji. Vypadá, že je to čestný a upřímný člověk, a jeho knihou jsem byla nadšená. V 99% souhlasím s jeho názory. Jako by mi mluvil z duše.

Kniha Ne, pane premiére! je v

Přečtených11x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x