Návrat k lásce

Návrat k lásce https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83269/navrat-k-lasce-83269.jpg 4 12 5

Návrat k lásce je o prožívání lásky jako síly, nikoli jako slabosti, jako každodenní odpovědi na problémy, na které narážíme. Jak může být láska praktickým řešením? Tuhle knihu autorka napsala jako návod k použití lásky, která vyléčí jakákoli zranění. Ať už je naše bolest v oblasti vztahů, zdraví, kariéry nebo kdekoli jinde, láska je účinnou silou, lékem, odpovědí. Když začneme hlouběji rozumět tomu, proč je láska tak nezbytným elementem v uzdravování světa, změní se způsob našeho života uvnitř i zvenčí.... celý text

Duchovní literatura
Vydáno: , Synergie
Originální název:

A Return to Love


více info...

Přidat komentář

Leusee
01.12.2020 odpad!

Namísto "Návrat k lásce" by se kniha měla jmenovat "Návrat k bohu." Co věta to zmínění boha, takže jsem se nedostala ani do poloviny a musela jsem knížku odložit. Očekávala jsem skvělou spirituální a motivační knihu a dostala se ke mně pánbíčkovská nerealistická idea. Pardon všem věřícím, ale hold já raději stojím nohama na zemi.

Marianna496
21.05.2020 5 z 5

Kniha ma oslovila,potešila je taká inšpiračná a príjemná...


veskrze
11.08.2017 2 z 5

Původně jsem si o této knize myslela, že je to blahodárné dílo, napovídající, jak se stát opravdovým člověkem a přestat být neurotickým pomocí láskyplného vnímání světa. V knimi ale vadilo katolické pojetí a až fanatické opakování toho, že všechno kromě lásky je iluze... Mám ráda hluboké knihy, ale tato je na mě až moc nereálná.

Olynka
18.04.2017 5 z 5

Nemám slov. Knihy M. Williamson jsou pro mě pokladem. Taktéž nově vyšlá kniha Od slz k vítězství. Aach :)

soltera
15.03.2014 5 z 5

Som prekvapená, že tu nie je žiaden komentár.
Ja mám, priznám sa tiež problém, opísať dojmy z tejto krásnej knihy. Napíšem len toľko, že ju doporučujem prečítať každému, kto má otázky o zmysle zivota, o vzťahoch medzi ľudmi, o zmysle lásky v našom svete.
Autorka vie o čom píše.
Je pozoruhodné, že hoci sa v nej často spomína Boh a Duch svätý, nie je to kniha o kresťanstve a náboženskej viere.