Návrat domů

Návrat domů https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432325/bmid_navrat-domu-QhL-432325.jpg 4 21 21

Chtěla byste cítit v životě více radosti? Něco Vám stále chybí nebo máte naopak vlastně vše, co jste si přála, ale přesto nejste šťastná? Opakujete často slůvko „nestíhám“? Řešíte potřeby a přání celé své rodiny a dalších lidí, ale ne své vlastní? Současný svět ovlivněný moderními technologiemi je plný výzev, možností, zážitků, ale i nahromaděných kontaktů i věcí. Po období růstu, studia, budování hnízda a zakládání rodiny, nastává další část života. Možná jste přetížené a vyhořelé - doma, v práci, ve vztazích. To vše nás odvádí od sebe sama. Nemáme čas ani možnost být „jen tak“ a zažívat obyčejné štěstí. Autorka propojila východní nauky (principy feng –shuy) s učením přírodních národů, které nezapomněly vnímat sílu přírody a v ucelené knize je zpracovala pro českou ženu.... celý text

Přidat komentář

Ema22
07.01.2023 4 z 5

Kniha je velmi dobře graficky zpracována. Přináší praktická cvičení a tipy, jak zlepšit vztah k sobě. Mnoho nového jsem se sice nedozvěděla, přesto mě potěšila.

Lucie.kukla
13.01.2021 5 z 5

Top kniha, pro všechny ženy , které chtějí žít v harmonii. Blanka ukazuje správný směr, kterým se vydat na cestu za spokojeným životem. Vzhledem ke covidovym okolnostem, je nejlépe začít teď hned. Knihu doporučuji.


Sabulep
26.12.2020 5 z 5

Krásná, inspirativní, harmonická kniha. Musím přečíst ještě několikrát, čtení jsem si vyloženě užívala a příště zařadím i ta cvičení. Podobná témata mám docela načtená, i přesto jsem se v knize dozvěděla nové informace.

veronika0382
04.02.2020 4 z 5

Návrat domů je velmi důležitá a moudrá kniha o osobním rozvoji. Je pro každou ženu, která by chtěla naslouchat svému tělu a změnit svůj život k lepšímu. Je srozumitelně a velmi dobře sepsaná, na konci každé kapitoly je krátké shrnutí v rámečku, které nám dává skutečné rady, jak se řídit a co dělat. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

Autorovy knížky

2019  88%Návrat domů