Nástroje titánov

Nástroje titánov https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346554/bmid_nastroje-titanov-vyT-346554.jpg 4 52 52

V knihe nájdete návody, ako dosiahnuť zdravie, bohatstvo a múdrosť. Tim Ferris za posledné dva roky zozbieral odporúčania a metódy od najúspešnejších ľudí z celého sveta. Upravená verzia poznámok, tipov a trikov, ktoré mu pomohli zdvojnásobiť svoj príjem, zvýšiť flexibilitu či prehĺbiť pocit šťastia, teraz vychádza v podobe knihy Nástroje titanov.... celý text

Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Tools of Titans , 2016


více info...

Přidat komentář

Instantniadam
28.09.2023 5 z 5

Slušná sbírka inspirace. Je to jedna z těch knih, kterou jsem se nesnažil přečíst na jeden zátah. Nechávám ji ležet na stole a a vždy nalistuji něco zajímavého.

Cuba90
06.01.2023 5 z 5

Tuhle knihu asi nedočtu nikdy, vždy se vracím k jednotlivým příběhům, osobnostem. Vždy si najdu něco nového nebo zajímavého co mě inspiruje.


arthera
09.05.2022

Skvělá a inspirativní kniha. Přestože to je pořádná bichle, tak čtení odsýpá. Nechám si v knihovně a hodlám se k ní vracet. Jediné “mínus” je, že v knize je spousta odkazů na filmy, knihy, věci atp., takže jsem často odbíhala k internetu si dozjišťovávat informace pro lepší kontext.

PietroGrencik
08.03.2022 5 z 5

Studnica múdrosti osobností, ktoré vyspovedal Tim Ferris v jeho podcaste.
Zhrnuté najlepšie pasáže. Rýchlejšie ako počúvať 100 dielov podcastov.
Určite si každý nájde v knihe to svoje.
Opakovane sa k nej vraciam.

pegasusss
10.09.2021 5 z 5

Kniha zodpovedá názvu, každopádne je to mega dielo a super kniha. Hlavne ďalšia literatúra, ktorú všetci ostatní v nej čítajú a doporučujú.

adelach
18.06.2020 5 z 5

Spousta praktických užitečných informací, inspirativní.

Per-quiee
06.10.2019 5 z 5

Perfektní. Prakticky každý čtenář si může odnést něco jiného. Suprový nápad sepsat takto návyky a oblíbené věci významných osobností do jedné knihy.

Štěchýto
07.02.2019 5 z 5

Od všeho trochu. Mnoho zajímavých témat, myšlenek a tipů. Krátké a stručné kapitoly byly ideální na nárazové čtení (e-kniha). Nedocházelo zde k zacyklení příkladů atd. atp., jak tomu někdy v této literatuře bývá. Dle mého jde o nezbytnou výbavu do knihovničky pro každého nadšence osobního rozvoje.

Valenis
20.10.2018 4 z 5

Zajímavé čtení. První část o s názvem Zdraví nebyla nic pro mě. Bylo to hodně o posilování, suplemantaci výživovými doplňky a podobně, což mě nezajímá. Ale v části Bohatí i Moudří jsem se dozvěděla zajímavé informace a čtení rozhodně nebylo ztraceným časem. Kniha je opravdu tlustá a těžká, v posteli z ní trochu bolí ruka.

belgeran
16.10.2018 4 z 5

K této knize Tima Ferrisse je třeba především přistupovat s otevřenou myslí. Jde vlastně o sbírku informací o jednotlivých osobnostech, které jsou rozděleny do tří oblastí. Zdraví, bohatí a moudří. Informace Tim čerpá ze svých pravidelných podcastů, kde celebrity zpovídá, a z dalších setkání s nimi. Myslím, že kdo chce, svoje si v této knize najde. Pokud se vám nechce poslouchat celé podcasty, tak v této knize najdete v koncentrované podobě ta nejdůležitější životní moudra, rady a cesty jak žít vlastní život.
Mně osobně kniha otevřela nové obzory v mnohých směrech a sice se mi nehodilo všechno co jsem se dozvěděl, ale nabyté znalosti rozhodně převážily hodnotu těch nepodstatných.

Dash16
21.01.2018 odpad!

Pseudomotivační kniha nedávající smysl.