Našeptávač snů

Našeptávač snů https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134463/naseptavac-snu-134463.jpg 3 7 7

Praktikující šamanka Davina MacKailová čerpá ze svých rozsáhlých profesionálních zkušeností i ze své vlastní fascinující cesty - od úpatí Himálaje až k ledovcovým vrcholkům And! Strhává snům falešnou masku tajemna, aniž by je ovšem ochuzovala o jejich magický potenciál. Víte, že Einsteinova teorie relativity, periodická tabulka prvků, nebo slavná píseň „Yesterday“ vděčí za svůj vznik snům? Sny jsou našimi rádci, přímou „videolinkou“ z podvědomí, které nám tak svým specifickým jazykem sděluje, co máme dělat. A abychom se tomu jazyku naučili, stačí pročíst tuhle jedinečnou knížku a vyzkoušet praktická cvičení. Příběhy autorčiných klientů vám posvítí na cestu, takže nakonec se můžete stát skutečnými přeborníky na sny a rovnou se pustit směrem za štěstím! Naučíte se: -rozšifrovat a vyložit i ten nejzáhadnější sen, jaký se vám kdy zdál -odhalit, co vás omezuje a brzdí, a pak to změnit -naplno rozvinout svou kreativitu -prostřednictvím snů dosáhnout uzdravení těla i duše.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Dream Whisperer


více info...

Přidat komentář

sira
02.10.2019 4 z 5

Velmi zajímavá kniha, která nás provede práci se sny. Během čtení jsem si vyzkoušela, že opravdu to funguje tak, že na co zaměříme pozornost, to se objevuje - aniž bych stihla všechny úkoly, tak se mi podařilo pamatovat všechny sny během doby čtení knih. Teď už jen pochopit, zda nesou nějaké informace:-)

HannyC
25.12.2015 4 z 5

Vše souvisí se vším ... nemůžete pochopit sny pokud nejste připraveni vnímat sami sebe ... nicméně poznání nepřichází na zavolanou ... a jen trpělivému člověku se "dějí věci" v pravý čas ... chcete-li pochopit je tato knížka pouhou nápovědou ... vše ostatní je na vás ...


Danafantom
15.11.2015 3 z 5

Snaha pochopit levou mozkovou hemisférou, co z velké části vyplodila pravá. Asi lze sen převést do slov a rozpitvat, ale stejně mi pořád připadá, že to nejdůležitější z něj tím může zmizet bez povšimnutí - ten dojem, pocit, energie. I tu si pak v sobě může člověk uložit, spíš ale uvědoměním, a ne ve formě slov, ale spíš jako energeticko-informační balíček.

monushka
02.01.2014 4 z 5

Kniha, která vás naučí, jak zacházet se svými sny. Dle autorky této knihy vás ovlivní už pouhé čtení této knihy. Téma knihy mi přišlo zajímavé a musím říci, že se mi od jejího čtení zdá více snů a lépe si je pamatuji. Navíc jsou v knize zahrnuta různá cvičení, která vám pomohou s vaší snící myslí.

Autorovy další knížky

2011  69%Našeptávač snů
2021  67%Feng šuej pro každého