Náš spokojený pes: 455 vyzkoušených rad, jak mít báječného psího kamaráda

Náš spokojený pes: 455 vyzkoušených rad, jak mít báječného psího kamaráda https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537298/bmid_nas-spokojeny-pes-455-vyzkousenych--662df12a2e14d.jpg 4 1 1

V knihovničce - Spokojený pes :-) vám pradíme, co všechno štěně potřebuje, a jak začít s jeho výcvikem a socializací. Dozvíte se také, jak psa správně krmit, aby byl zdravý a vitální nebo jakou péči potřebuje pes s krátkou, drsnou či dlouhou srstí. A samozrejmě vám opět představíme jednotlivá plemena, tentokrát přehledně rozdělená podle velikosti. Pevně doufáme, že se vám naše nová Knihovnička bude líbit a bude pro vás příjemným a užitečným rádcem pro vaše každodenní pohodové soužití s vaším čtyřnohým chlupáčem. - Praktické rady. - Nezbytná výbava. - Správné krmení. - Zdraví a nemoci. - Velká plemena. - Hry a sport.... celý text

Přidat komentář

Snoopi
28.04.2024 4 z 5

Milujete psy a fascinuje vás jejich svět? Pak pro vás bude tato příručka jasnou volbou. Je totiž plná skvělých rad a tipů, díky nimž si můžete usnadnit volbu čtvernohého miláčka, lépe mu porozumíte a v mnohém svůj život obohatíte.
Publikace tohoto nakladatelství jsou si hodně podobné, hlavně díky svému tematickému zaměření, ale pokaždé se v nich dá objevit něco nového. A přestože se považuji za znalce v oblasti psích plemen, ráda jsem se nechala poučit a překvapit - netušila jsem třeba, že srst samojeda se využívá podobně jako srst angory, lze z ní vyrábět svetry a jiné zimní oblečení.
A v tom je právě krása podobných příruček: konceptuálně jsou si hodně podobné, ale občas nějakou informací překvapí i mne. Vzhledem k formátu oceňuji i tisk na kvalitnějším papíře a praktický malý formát.