Nakonec všechno dobře dopadne

Nakonec všechno dobře dopadne https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477579/bmid_nakonec-vsechno-dobre-dopadne-PTd-477579.jpg 5 17 4

Nová kniha Christiny von Dreien pojednává o aktuálních tématech této doby. O tom, jak můžeme konstruktivně čelit chaosu kolem současné globální pandemie a jak vidět pozitivní aspekty dokonce i ve „snahách“, jež nás mají za úkol vyděsit. Drobná knížečka, která dodává velkou odvahu.

Psychologie a pedagogika Ekologie, živ. prostředí
Vydáno: , Anch books
Originální název:

Am Ende ist alles gut


více info...

Přidat komentář

Chytuš
08.01.2024 5 z 5

U téhle knížky lituji pouze toho, že jsem na ní nenarazila dřív - konkrétně v době, kdy byla u nás vydaná - v té podivné kovidí době byla totiž pro čtenáře ještě o hodně aktuálnější. Jelikož jsem teď měla půjčenou zároveň i Neposlušnost lásky, připadala mi tato předchozí o něco málo ochuzená, ale to je pouze můj problém v tom, že jsem obě knížky zhltla prakticky zároveň. I do téhle totiž Christina Von Dreien vložila mnoho optimismu, klidu a lásky pro všechna rozbouřená srdce!

Ophelie
28.07.2023 5 z 5

Tenká knížka, kterou máte za chvíli přečtenou, která osloví své čtenáře významným a hlubokým, moudrým poselstvím pro tuto dobu. Věnuje se především tématu, jak aktuálně lze pomoci světu, Zemi (souboj mezi silami světla a temnoty), autorka se zmiňuje o důležitosti našich pocitů, postojů, myšlenek, činů, o pozitivních a negativních mimozemšťanech, o respektu vůči přírodě a naší planetě aj. Po přečtení knihy zůstane čtenáři naděje a víra, že všechno nakonec dobře dopadne.


Allla9
18.02.2023 5 z 5

Každý si zde najde to, co ho zajímá a poučí se.

ditul
08.01.2023 5 z 5

Sice mi tato knížečka nic nového nepřinesla, ale veliké plus dávám za to, jak je krásně pozitivně napsaná. Krásně se mi četla.
*I když někdy máme špatný den, ba dokonce týden, měli bychom to prostě přijmout a nesnažit se to nějak uměle vytlačit. Pokud totiž proti tomu bojujeme nebo se za to odsuzujeme, naše vibrace okamžitě klesají ještě níže. Jestliže však všechno, co nemůžeme změnit, beze strachu přijmeme, naše vibrace se okamžitě navýší.

Kniha Nakonec všechno dobře dopadne je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce2x
Chystám se číst10x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x