Nevěstin náhrdelník

Nevěstin náhrdelník https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47244/bmid_nevestin-nahrdelnik-wuf-47244.jpg 4 82 82

Náhrdelníky série

1. díl >

Série Náhrdelníky 1. NEVĚSTIN NÁHRDELNÍK 2. PERLY ŠTĚSTÍ 3. NÁHRDELNÍK LÁSKY 1804 Anglie Victoria se snaží ochránit svou křehkou sestru Claire před úmysly chlípného otčíma, barona z Harwoodu. Dívky vidí spásu v útěku, ale na ten jim scházejí peníze. Neohrožená Victoria sebere baronovi velmi vzácný šperk, než však spolu s Claire stačí uskutečnit svůj plán, dojde k incidentu, který je doslova vyžene z domova. Victoria na poslední chvíli ubrání sestru před baronovou posedlostí jen díky tomu, že ho napadne a zraní. Poté dívky uprchnou do Londýna. Ve chvíli, kdy už málem propadnou beznaději, nečekaně získají zaměstnání v domě jistého mladého hraběte. Nebude zde na obě krásky číhat další nebezpečí? Jaké úmysly má hrabě, který se netají tím, že by přivítal nezávazný flirt? Přicházejí různá překvapení pro obě strany, je třeba se rozhodnout a hlavně rychle jednat; jenže to leckdy není vůbec snadné, zvlášť když do hry vstoupí láska…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Bride , 2005


více info...

Přidat komentář

Lembac
07.08.2017 4 z 5

Tory je fajn zenska, ktera si umi poradit i v nesnadnych zivotnich situacich a dokonce se nestiti po(d)radne prace. Ze vsech sil se snazi ochranit svou velmi krasnou sestru Clair pred zlem. Clair je v knizce popisovana jako osubka vcelku naivni a detska, nekdy mi pripada az trochu mentalne opozdena. ( Neni! ) Cord se po smrti sveho otce vrhl do prace - spravuje svuj majetek, vydelava penize. K rozmnozeni majetku ma dopomoct i vyhodny snatek s bohatou dedickou. Vsechno se zmeni, kdyz pozna Tory a Clair. Knizka se cetla dobre a lehce, jen by mohla byt ca. o 100 stranek kratsi. Posledni asi tretina knihy uz mi prisla zbytecne natahovana. Predevsim nechapu celkem neopodstatnenou a nahlou Cordovu odtazitost a z toho vyplyvajici problemy. Drobna detektivni zapletka a zachranne akce vnaseji do pribehu zrnka dobrodruzstvi a zaroven predstavuji hrdiny dalsich knizek serie.

Fizulka71
03.04.2017 4 z 5

Kat opět nezklamala, příjemná romantická kniha, ve které není nouze o napětí, lásku a má kupodivu i děj, což u podobných romanci nebývá pravidlem. Hrdinky nejsou uvzdychané třasořitky, které omdlévají při každé změně počasí. Tory je tvrdý bojovník a její sestra do toho nakonec taky umí pořádně šlápnout, když chce něčeho dosáhnout.


ospalaa
05.09.2016 4 z 5

Hezká kniha, dobře se četla. Hodnotím ji jako takový lepší průměr.

moudivlacek
21.09.2015

Tento první díl vás naladí, druhý krásně rozehřeje a třetí vše příjemně dokončí. Tato série se autorce moc povedla. Po přečtení prvního dílu budete chtít dál sledovat osudy lidí v dalších dílech.
V prvním díle jsem obdivovala odvahu Tory, ale i její sestra mě ke konci knihy velice mile překvapila.
Hrabě Cord zvyklý mít téměř vše prodělá také změnou, je důležité si uvědomit, že opravdu peníze nejsou vše a když člověk upřímně miluje, dostane odměnu, kterou si zaslouží.

havrmoni
06.09.2015 5 z 5

Moc hezké a příjemné čtení.

Hanulinas
27.07.2015 5 z 5

hned jak jsem tuto knihu do četla, šla jsem si půjčit další díly

miruska1
21.05.2014 5 z 5

Presne ako som čakala,autorka nesklamala. Veľmi pekne.

Paithe
30.10.2013 5 z 5

Super kniha... :)

Kamiliana
18.10.2013 4 z 5

V daném žánru dokonce místy vtipné a místy psychologicky dobře vykreslené.

maryzka
17.09.2012 2 z 5

Tento první díl je druhý , který se dá číst