Náboje nikdy nedojdou

Náboje nikdy nedojdou https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78301/bmid_naboje-nikdy-nedojdou-oGa-78301.png 3 14 5

Jmenuje se Petr Deutsch a má velmi zajímavé povolání. Je Zabíječem. Jeho práce je spojená s nočními hlídkami, zahraničními cestami a pátráním po všemožných vrazích, násilnících, darebácích všech možných druhů, kteří jsou přesvědčeni, že mohou cokoli. Má právo je i popravit. Tedy v případě, že jsou to upíři. A těch je nejen v Rusku čím dál tím víc a mají čím dál tím větší moc.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Klub Julese Vernea
Originální název:

Patrony ne končajutsja nikogda , 2009


více info...

Přidat komentář

shabazza
09.05.2022 1 z 5

Vážně nevím, co knize vytknout dřív. Jestli chaby dej, hloupy pribeh, toporne postavy, otresny překlad nebo odflaknute korektury. Normálně bych dal asi dvě hvězdy, ale za tu prisernou redakční práci musela jít holt jedna dolu.

CZecho
22.06.2021 4 z 5

Kniha se mi líbila. Je to “klasika” - hrdina vše nakonec zvládne. Oddechové čtení.
Co bych vytkl hlavně, je překlad a korektura. Nechápu, jak mohl vydavatel něco takového pustit do tisku. Tolik chyb jsem v žádné knize nikdy neviděl.


Mishana10
30.08.2020 2 z 5

Nápad dobrý, zpracování špatné. Ujdou jen akční scény, zbytek je hodně průměrný. Další hvězdičku strhávám za otřesný překlad. Horší jsem nikdy neviděla. Knihu si ale na rozdíl od jiných slabých nechám jakožto perfektní odstrašující příklad.

Blaf
25.06.2014 3 z 5

Taková tuctovka. Nenadchne ani nezklame.

cori
01.10.2011 2 z 5

Dvě akční novely těžící ze současné poptávky po upířích příbězích. Hlavní hrdina je mutant, který likviduje upíry levou zadní. Má totiž zbraň, které nikdy nedojdou náboje, přítele léčitele, který dokáže uzdravit i zranění neslučitelná se životem, a pilulky, které dokáží upíra přeměnit zpátky v člověka. V prvním příběhu Peter pátrá po strašlivém upířím tajemství, týkající se Posledního soudu, a ve druhém, který se odehrává na Kubě, se snaží zachránit před upírem, který se právě probudil ze spánku trvajícího 400 let, samotného Fidela Castra. Pokud hledáte akční příběh, kde se upírům ustřelují hlavy a zkorumpovaní ruští politici prodávají upírům celé školky a pacienty nemocnic, je to kniha pro vás.

Autorovy další knížky

Michail Achmanov (p)
ruská, 1945 - 2019
2011  53%Náboje nikdy nedojdou
2017  50%Strážce faraonů