Na orlích křídlech

Na orlích křídlech https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346503/bmid_na-orlich-kridlech-an0-346503.jpg 5 9 4

Další kniha o modlitbě? Vždyť o ní byly napsány už tisíce knih. Proč si tedy troufám psát znovu na toto téma? Vždycky, kdyř čekám na letišti, přemýšlím, proč existuje tak velké množství parfémů..., pečiva.... a všechny mají svou vlastní vůni či chuť. Všechny jsou výborné, a přece odlišné.tato kniha se nechce omezit na poskytnutí teologických informací. Mým záměrem je předat vám zkušenost s Ježíšem, "vtáhnout" vás do ní, umožnit vám, abyste se s ním nově setkali. Knižní podoba nahrávek ze semináře Ježiš je môj priateľ.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Let na orlích krídlach , 2016


více info...

Přidat komentář

martunka
31.05.2022 5 z 5

Opět...prostě úžasné. Knihy od Elliase Velly jsou pro mě vždy přínosem.

Jana512
26.01.2020 5 z 5

Autor s velkou touhou pomoci čtenářům předstupovat před Boha s důvěrou a radostí, využívá různé příběhy a předává vlastní zkušenosti. Modlitba se tak stává posilou k přijetí všeho, co život přináší.


Kopretina
09.03.2019 5 z 5

Žít hluboký duchovní život mi ještě před nedávnem přišlo nemyslitelné v běžném životě rodinném, pracovním či společenském. Shledávám však, a to např. i díky této knize, že jsme k němu zváni všichni, bez ohledu na stav či vytížení, právě v tomto okamžiku na tomto místě.
Kniha není odborným vědeckým pojednáním, jednoduchým způsobem autor nabízí se v modlitbě posunout o krůček dál a hledat si své způsoby a možnosti. Zvláště pak oceňuji poslední kapitoly, kde mluví o jednotlivých druzích modlitby - a hned to aplikuje do praxe.
Kniha, na kterou chci v životě ještě sáhnout.

Vojslava
05.02.2018 4 z 5

Dobrá příručka o modlitbě, ale je pravda, že od autora už jsem četla "hustší" texty. Nicméně pro "věčné začátečníky" nebo pro ty, kdo si chtějí osvěžit základní principy, je to velmi inspirující četba. Zvláště některé osvětlující příběhy a přirovnání řeknou víc než množství výkladu...