Mystérium Putin

Mystérium Putin https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142431/mysterium-putin-142431.jpg 3 9 9

Vysoce aktuální a provokativní kniha americko-ruské politické reportérky a expertky na ruská média Anny Aranuynannové se nezabývá pouze otázkou „Kdo je Putin“, ale zejména sociálními ekonomickými a psychologickými faktory, které umožnily Putinovi, aby se stal tím, čím je. Kniha obsahuje více než sto interview a množství konkrétních případů ze života obyčejných Rusů, které vykreslují často děsivý obraz ruské autokracie, vztah Rusů ke státní moci a ekonomiku, mýty a nepsaná pravidla těchto vztahů.... celý text

Literatura naučná Politologie, mezinárodní vztahy
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Mystique Putin


více info...

Přidat komentář

Dandulka
12.12.2022 5 z 5

V. V. Putin je prostě osobnost, ať už jej vynášejí do nebe nebo haní a očerňují. Vždycky bude svůj a nenechá si od nikoho poroučet! Jak říkám: osobnost.

elle223
04.09.2021 5 z 5

Výborná kniha pravdivě ukazující, co je tento bývalý vysoký KGB důstojník, notorický lhář a polofašistický diktátor, doopravdy zač.


SputnikV
08.07.2021

takových protiputinovských blábolů je každou chvíli jak na knižním trhu tak i v článcích dost a dost..už neprovokují,. nejprve zlobily, nyní už jen nudí

Pavelpi
06.10.2020 1 z 5

Myslím, že autorka knihy není moc objektivní a Putina nemá moc v oblibě. Já si naopak myslím, že pan Putin velmi dobře zná občany Ruska a ví, co musí dělat. Má u občanů Ruska velikou autoritu, kterou by mu mohli někteří státníci závidět. A myslím, že mu i závidí jeho odhad budoucna. V tom je vždycky o několik kroků vepředu dřív než ostatní.

Lucina88
03.01.2014 odpad!

Zaujatá paní, zaujatá kniha - odpad :)