Murat: Příběhy služebního psa

Murat: Příběhy služebního psa https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187236/bmid_murat-pribehy-sluzebniho-psa-pBc-187236.jpg 5 4 4

Tři povídky o psech, kteří byli vychováni pro bezpečnostní službu a stali se pracovníkům bezpečnostního aparátu věrnými a vždy pohotovými pomocníky v odhalování a zneškodňování nekalých živlů.

Přidat komentář

draka
08.09.2020 5 z 5

Cestou domů ze školy jsem koupil tuto knížečku za 3 Kčs v Novinové službě, kde se prodávaly vedle novin, časopisů a pohlednic. Zaujala mě hlava vlčáka na obálce. Tříkorunu jsem dostával na zakoupení svačiny do školy. Většinou jsem ji celou neutratil, a tak jsem si mohl našetřit. Knížka se mně moc líbila a já si začal „Saturny“ kupovat.

em54
31.10.2017 5 z 5

Jedna z prvních mých knih - a úplně první se Saturnu. Můj vztah k ní je tedy silně nostalgický - a tak dávám pět hvězdiček. Já to tehdy hltal!!! V posledních letech jsem podlehl sběratelské vášni - a tak edici Saturn sbírám. Výhiodou je, že jsou to tenké brožury, takže nezaberou moc místa. (Na rozdíl od "kodovek", kterých je navíc ještě víc!!!)