Můj drahý manžel

Můj drahý manžel https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513780/bmid_muj-drahy-manzel-7wi-513780.png 4 75 22

Není pochyb o tom, že Jade a Cam tvoří šťastný pár. Mají dvě kouzelné děti, okázalý dům a provozují hned několik úspěšných restaurací, kterých rychle přibývá. Jejich svět se ale převrátí naruby, když Jade přepadne maskovaný muž a vnikne do jejich domu, kde ji následně drží i s jejími dětmi. Zatímco Cam dělá, co může, aby sehnal výkupné, Jade začne přemýšlet o tom, zda jsou na tom finančně opravdu tak dobře, jak naznačuje jejich životní styl, a co dalšího před ní její muž ještě tají. Cam je sice dobrý otec, slavný šéfkuchař a nejdražší manžel, má ovšem i jinou stránku, kterou před Jade skrýval a kterou vystavil svou rodinu nebezpečí. Maskovaný únosce Cama a Jade už nějakou dobu bez jejich vědomí sleduje a teď se chystá proměnit jejich rodinná tajemství ve veřejný skandál. Můj drahý manžel je podmanivý a strhující thriller, který znovu dokazuje, že Kimberly Belle má výjimečný talent na vykreslení napětí v domácím prostředí.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

My Darling Husband , 2021


více info...

Přidat komentář

Metla
01.05.2024 4 z 5

Nulová očekávání přinesla výsledek v podobě milého překvapení. Jasně, téma únosu, rukojmích a všechny ty emoce kolem jsou hodně "vintage", přesto mě zápletka udržela když ne přímo v napětí, tak rozhodně ve zvýšeném zájmu od prvních po závěrečné stránky. Postavy jsou uvěřitelné, nic není černobílé a nabízí se k zamyšlení silný morální apel: jsme-li jediní, kdo může pomoct, pomozme. Následky naší nečinnosti mohou být tragické. Není to originální, vím, aktuální však ano a to snad pro každou dobu. 75%

TVer
29.04.2024 5 z 5

Konec mě trochu zklamal, ale i tak ode mě kniha dostane 5 hvězdiček, četlo se to hezky.


kneslova
27.04.2024 4 z 5

Tohle vůbec není špatná kniha, napínavé , řekla bych od vynikajícího začátku po takový slabší konec. Dobre to bylo

evin84
06.04.2024 5 z 5

Moc nechápu proč je tato kniha v modrých číslech.Je napínavá od první strany i když se mi chvílemi četla špatně ptz děti jako rukojmí...mrazilo mě z toho. Ale určitě doporučuji si jí přečíst.

jasmína
26.03.2024 4 z 5

Napínavá kniha, ale ten konec.....

Vyústění chování jedné z postav mi zkrátka nedávalo logiku ani odpuštění.....

cleopatra11
23.03.2024 3 z 5

Dočetla jsem ,ale vůbec mě to nebavilo. Nemělo to švih, napětí nula.

Juici
13.01.2024 3 z 5

Můj drahý manžel, Kimberly Belle

Velmi čtivý thriller o rodině, která se navenek zdá absolutně bez problémů. Slavná, oblíbená a bohatá. V některých chvílích se děly zvraty, které jsem nečekala. Vyprávění z pohledu Cama mě nudilo. Závěr dostačující.

TinaBookBlog
02.01.2024 4 z 5

Během jednoho dne se úspěšné rodině obrátí život vzhůru nahoma. Jade je s dětmi uvězněna ve svém domě jako rukojmí. Únosce požaduje velmi specifické výkupné a její úspěšný manžel Cam dělá vše pro to, aby tuto částku sehnal.

Jade mi zpočátku nebyla moc sympatická, ale jak se příběh vyvíjel a odhaloval její povahu, změnila jsem názor.
V knize dojde k několika překvapivým zvratům a postupnému odkrývání informací. Za mě se jedná o velmi poutavý příběh s drobnými nedostatky.

MiskaMa
10.12.2023 4 z 5

Příběh se odehrává během jednoho odpoledne a o vypjaté situace zde není nouze.

Knížka byla čtivá a napínavá, ale téma matky a dětí, držených jako rukojmí se mi četlo s těžkým srdcem.

alnahu
12.11.2023 3 z 5

Já jsem se touto knihou musela doslova prokousávat.Příběh ,který se odehrává v jednom dni ,kdy maskovaný muž drží ,jako rukojmí manželku a děti-úspěšneho kuchaře a vyžaduje vysoké výkupné.Styl autorky mě nějak nesedl.

L.Helena
05.11.2023 4 z 5

Hodně dobrý thriller. I když děti jako rukojmí musí zasáhnout snad každého. Kniha je čtivá, napínavá, pořád se něco děje, nechybí ani zvraty. Doporučuji, stejně jako autorčiny předešlé knihy.

Pavlína2019
03.11.2023 4 z 5

Přečteno na posezení, velmi dobře se čte.
Kniha je napínavá, nechce se od ní odejít.
Sice jsem si představovala, že bude úplně o něčem jiném. Ale vlastně mě překvapila. Jako i její závěr. Autorku mám ráda, píše dobře. Těším se na další knihu.

čef
11.10.2023 4 z 5

Příběhy s únosci a vyděrači, držící své oběti včetně dětí v jejich domě, jsou vždy velmi poutavé. Také v tomto příběhu jde o tuto zápletku a je to chvílemi drsné. Naštěstí nejde jen o násilí, ale především o boj za záchranu rodin za cenu sebeobětování. Rovněž jde o kritiku zdravotního systému USA a morální dilema všech postav tohoto dramatu. Bude se i nadále převážně líbit, o tom nepochybuji.

putpuda
08.10.2023 3 z 5

Docela mě překvapilo vysoké hodnocení...
No asi mi to nějak nesedlo, ani styl, ani příběh mě moc nebavil. Ale na třetí pokus dočteno ;)

ArwenAragorn
26.09.2023 5 z 5

81%
"Ani hnout. Hezky klid a nikomu se nic nestane." Chraplavý hlas prořízne vzduch, nasáklý strachem. Je tak děsivě blízko. Nevěřím mu ani slovo. A tenhle pocit jenom zesílí, když přistoupí blíž a já si ho tak můžu lépe prohlédnout. Na obličeji kuklu, v ruce pistoli. Od hlavy až k patě v černém, celý zahalený, včetně konečku prstů. Uteč. V duchu řvu to slovo a nutím se do akce. Popadni děti a utíkej. Teď hned. ____________________________________________________________________________ Kimberly Belle je mistrem psychologických rodinných thrillerů. Z této knížky jsem nadšená, je velice čtivá, hodně napínavá, s mnoha zvraty, krásně vykreslenými postavami. Konec jsem sice čekala víc ohromující, ale i tak to bylo pěkné vzrůšo. A úplný konec - rozhovor Cama s moderátorkou - autorka nechala otevřený. Ale já si myslím, že vím.
Za sebe určitě doporučím. A kdo ještě nečetl Drahá ženo a Manželské lži, přečtěte si je taky. Zvlášť Drahá ženo je super.

Fleur213
17.09.2023 4 z 5

Děj má spád a o tajemnou atmosféru není nouze. Tento um autorka prokázala již v thrilleru Drahá ženo, líbily se mi i Manželské lži.
Kam až je žena, matka, ochotna zajít, aby ochránila své děti? Kam až je manžel ochoten zajít, když se mu vše sype pod rukama?
Rozhodně jsem si napětí, které by se dalo krájet, užívala. Strach a zoufalou touhu uniknout autorka parádně dávkovala a hodně detailně popisovala pocity hlavní hrdinky Jade. Její odvahu a sílu mateřského citu jsem obdivovala.
Nedávám nejvyšší hodnocení, neboť mi konec přišel dost useknutý. Ještě nějaké to doklepnutí co bylo pak, mi tam chybělo.

MMacicekk
14.09.2023 4 z 5

Děj se odehraje prakticky během jednoho odpoledne a úderem sedmé hodiny večerní má vše skončit, a to jak pro únosce, tak pro rukojmí.
Příběh se velmi rychle posouvá kupředu a často dochází k velmi napjatým situacím. V poslední třetině napětí vrcholí a děj parádně graduje. Zápletka byla velmi promyšlená a skvěle zpracovaná. Nebude vám ani vadit, když vám motiv únosce docvakne ještě o chlup dříve, než vám ho prozradí autorka. Samotný závěr, jakým se příběh uzavře, však nebudete čekat ani náhodou.

Hope80
07.09.2023 3 z 5

Poslední stránky byly hodně smutné a citlivé, ale jinak mě kniha moc neuchvátila. Pro mě kniha byla průměr.

xena2711
01.09.2023 5 z 5

Thriller Vás po celou dobu udržuje v napětí. Pěkně napsané. Doporučuji.

Višnička
01.09.2023 5 z 5

Za mě super , napínavé, hltala jsem stránku za stránkou, strašně dobře se četlo !!!

Autorovy další knížky

Kimberly Belle
americká, 1968
2021  82%Drahá ženo
2019  79%Manželské lži
2023  77%Můj drahý manžel