Neil Armstrong

Neil Armstrong https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499935/bmid_neil-armstrong-xeM-499935.jpg 5 6 6

Moji hrdinové série

< 9. díl >

Obálkový podnázev: první člověk, který stanul na Měsíci. Většina hrdinů, které známe, jsou výjimečné bytosti nadané nadpřirozenými schopnostmi a poznáš je podle pláště, který jim vlaje z ramen. Existují však i hrdinové z masa a kostí, tak lidští jako ty a já, kteří se někdy mýlí, ale jindy se jim povedou věci naprosto výjimečné. A jedním z nich byl i Neil Armstrong. Jeho mimořádnými schopnostmi byly vášeň pro létání, neuvěřitelná odvaha čelit nebezpečí kosmických expedic a velká dávka skromnosti. Díky tomu všemu se stal prvním astronautem, který stanul na Měsíci. Jeho stopy s největší pravděpodobností leží stále nedotčeny na měsíčním povrchu. Takových závratných úspěchů dosáhl Neil Armstrong a toto je jeho příběh.... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Emse Edapp (Barcelona)
Originální název:

Neil Armstrong , 2018


více info...

Přidat komentář

Karolína18
12.12.2023 5 z 5

Kniha je skvělá. Zvládnou ji i děti na prvním stupni. Moc se mi líbil závěrečný přehled těch nejdůležitějších údajů a také úkoly na závěr.

milamarus
17.08.2023 5 z 5

Půjčeno v rámci boje za obsazení osmnácté příčky letošní čtenářské výzvy, avšak - objektivně vzato - děj se odehrává hlavně na Zemi. Vhodné proto spíš pro čtrnáctku, kdo stále hledá. // Přidávám štítky a dávám maximální počet hvězdiček. Líbilo.


Štítky knihy

Apollo 11 kosmonauti, astronauti Neil Armstrong, 1930-2012

Autorovy knížky

Robert Barber
španělská
2019  100%Neil Armstrong