Moje první opravdová kuchařka

Moje první opravdová kuchařka https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422614/bmid_moje-prvni-opravdova-kucharka-d0V-422614.jpg 5 7 4

Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc. Ve třech letech pomáhala obalovat řízky, v první třídě upekla svoji první bábovku a v jedenácti vařila s kuchařkou Ditou Pecháčkovou v jejím magazínu. „Zjistila jsem, že spousta holek a kluků se vaření a pečení bojí, a tak s ním radši ani nezačnou. Ale to je velká škoda! Ukážu vám, že na tom není nic složitého. Chce to jen zahodit strach a obavy a pustit se do toho. Díky téhle kuchařce, sestavené speciálně pro ty, kteří s vařením a pečením začínají, se z vás stane král nebo královna kuchyně! Začneme od takových základů, jako jsou míchaná vajíčka, pomazánky a těstoviny, přejdeme k polévkám, sladkým dezertům nebo zapečeným jídlům a nakonec díky názorným fotopostupům krok za krokem zvládnete připravit i boloňskou omáčku, vlastní pizzu nebo celé menu na narozeninovou oslavu. A jako třešnička na dortu vás čeká i speciální recept s Ditou P. Takže s chutí do toho!“... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Grada
více info...

Přidat komentář

lapagerie
02.11.2022 5 z 5

12 letá dcera dostane tuhle kuchařku pod stromeček. Vaření ji baví a myslím, že bude s knížkou spokojená. Recepty jsou jednoduché, ale ne nudné. Popis i postup přehledné, pro začínající kuchařky moc hezky zpracované.

KvětaŠ.
10.02.2021 5 z 5

Kuchařku dostal 9letý syn k Vánocům. Moc rád pomáhá v kuchyni a chtěl vařit sám. S touto krásně zpracovanou kuchařkou to zvládne (s trochou pomoci). Vyzkoušeli jsme vánoční cukroví, bábovku, perník, palačinky, lívance, domáci burgery, okurkovou limonádu. Vše se podařilo.
A i pro "velké" kuchařky se zde najdou jednoduché recepty. Kniha je krásně zpracovaná, pěkné fotky. Podrobně popsané postupy a rady a tipy pro začínající kuchaře a kuchařky.


Venezia
15.05.2020 5 z 5

Ája je šikovné dievča. Kniha obsahuje recepty od vareného vajíčka až po hlavné jedlá, prílohy, šaláty a dezerty, či vianočné koláčiky. Recepty sú jednoduché a zdravé. Sú vhodné nielen pre deti, ale aj pre dospelých, čo nevedia variť alebo sa im nechce.

Knižní střípky
12.04.2020 5 z 5

Knihu jsem pořídila pro svou jedenáctiletou dceru, se kterou se v ní již týden poctivě probíráme, studujeme a vybíráme recepty, které dceru zaujaly a chtěla by si je zkusit uvařit/upéct. A jsme obě dvě nadšené.

Musím vyzdvihnout krásné a velmi kvalitní zpracování této publikace. Po grafické stránce, kvalitě papíru a celkového pojetí každého receptu se tato kuchařka rozhodně může řadit k těm velmi kvalitním na našem trhu.

Máte-li doma malé začínající kuchtíky, myslím si, že by tato publikace neměla uniknout Vaší pozornosti.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Štítky knihy

kuchařky pro děti

Autorovy knížky

2019  94%Moje první opravdová kuchařka