Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy

Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260610/bmid_moje-las-vegas-aneb-hlavni-mesto-za-260610.jpg 3 16 4

Las Vegas není pouze městem hazardu a neonů. Je to místo, které žije svým vlastním specifickým životem, má za sebou bohatou historii, která je spojena s mnoha významnými osobnostmi nejen z oblasti hazardu či showbyznysu, ale také zločinu. Tato kniha představuje Las Vegas jako nejdynamičtěji se rozvíjející město světa s honosnými bulváry se stejně honosnými hotely, ale i drobnými podniky. Provede čtenáře známými hernami, nejlepšími restauracemi i hotelovými halami a upozorní je na místa, která při své návštěvě rozhodně nesmí zapomenout navštívit. Nejedná se přitom o bedekr ani turistickou příručku. Autor se na stránkách jednotlivých kapitol věnuje jak historii města se všemi jejími aspekty, tak i zajímavostem o jednotlivých resortech či uměleckých show, a to nikoli z pozice pozorovatele, ale přímého účastníka života v Las Vegas. Luboš Xaver Veselý totiž Las Vegas několikrát navštívil a využívá kromě obvyklých zdrojů také osobní zkušenosti a rozhovory s obyčejnými lidmi žijícími v tomto neobyčejném místě. Moje Las Vegas pomůže čtenáři proniknout do tajů tohoto města, do jeho zákoutí i historických souvislostí. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny i rozhovory s významnými českými celebritami, jejichž životní dráha se s tímto městem nějak protnula. Text je doplněn řadou fotografií známých fotografů, ale i kopiemi unikátních dokumentů vztahujících se k historii tohoto města.... celý text

Přidat komentář

Petr1977
01.09.2019 4 z 5

Kniha mě bavila. V Las Vegas jsem nikdy nebyl, ale po přečtení této knihy by mě docela lákalo se tam někdy podívat.

Phantasma
04.05.2017 2 z 5

Za zminku stoji snad jen par stranek venovanych "uzitecnym" radam.
Chlubit se, ze Petr Novotny vyhral 5x cenu bavice roku mi pripada taky jako slusny ulet.
Takovy denicek paru trapaku z Vegas s jeste trapnejsim humorem.


Dvoja
28.02.2016 3 z 5

"Moje Las Vegas" je spíše takový osobní deníček pro sebe a blízké přátele. O zážitcích, které nechtějí být jen tak zapomenuty, o fotografiích, které nechtějí být založeny a o vygooglených informacích, které se nechtějí znovu hledat.
Nejpodstatnější část pro mne tvoří kapitola "Hotely a gastronomie", která mi dala alespoň takový základní přehled, na co se vlastně můžu/můžete na Stripu těšit.
Občas něco překvapilo, něco pobavilo a rozhodně před cestou přečtení této knihy neublíží.
Chybí mi pár odpovědí na otázky, které mi po přečtení v hlavě vyvstaly a které mohly být uvedeny, ale celkově hodnotím kladně.

Žanek_Hantec
18.02.2016 5 z 5

Výborný průvodce Las Vegas. Navíc knize zcela nektiricky fandím proto, že jsem byl v teamu lidí, kteří tam s Xaverem jezdili a propagoval jsem ve Vegas svou knihu o hantecu. :)

Autorovy další knížky

2007  81%Doživotí
2013  80%Jak se vraždí v Čechách
2016  67%Politické kauzy
2015  59%Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy
2015  70%Jak se těží miliardy?

Kniha Moje Las Vegas aneb hlavní město zábavy je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce3x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x