Válka vlků

Válka vlků https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21205/bmid_valka-vlku-Ity-21205.jpg 4 140 6

Moira série

< 2. díl >

Za zády Imaly, bílé vlčice, se smečka pomalu rozrůstá a zanedlouho vystoupí ze stínu, aby bojovala za vítězství, vítězství té, jež mluví jejich jazykem: Aley! Ne, Alea už není malou holčičkou. Když konečně přijala tajemnou moc, kterou zdědila, rozhodla se jít vstříc svému osudu. Doprovázena novými přáteli, ochraňována vlky, vydá se na cestu za poznáním vlastní minulosti a odhalením budoucnosti! Ale nepřátelé jsou jí vždy nablízku. Fanatičtí duchovní, političtí patolízalové a blázniví čarodějové jsou připraveni na vše, jen aby Aleu dostali. Tak začíná válka…... celý text

Dobrodružné Romány Fantasy
Vydáno: , Plus
Originální název:

La guerre des loups , 2003


více info...

Přidat komentář

Radovan_R
02.06.2019

Konečně to spolu s prvním dílem začíná dávat smysl, i když nějaké věci by stálo za to vysvětlit. Ale čte se to docela dobře, jen kdyby se nepřepínalo na paralelní děje, to mě fakt zlobí.
Konec opět nedopovězený, teď už se prostě celá série musí dočíst až do konce.

tatafa
07.01.2017 5 z 5

Velice zajímavá fantasy série, která nemá "klasickou šablonu" děje, jako mnohé série. Krásná, čtivá a napínavá. Prostě mohu jen doporučit!


juli2
16.07.2015 5 z 5

Vyborné pokračování. Mohu jen říct, že v dětství to byla nejlepší serie knížek, na kterou jsem narazila (ještě s Harry Potterem). Četla se úplně sama a ráda bych si ji opět přečetla.

Argony
13.01.2014 5 z 5

Nepředvídatelný děj. Jen mě mrzelo, že umíralo tolik kladných hrdinů :-(

Layss
26.02.2012 4 z 5

Neuvěřitelné mimosmyslové vnímání Moiry. Je to skoro celé náboženství, jedná se o skvělý příběh. A i když je to pokračování, vyrovná se i prvnímu dílu...

Elai
14.02.2012 5 z 5

Když jsem dočetla první díl, byla jsem nadšená. Říkala jsem si, jestli to vydrží a opět jsem byla překvapená. Nové postavy, skvěle napsáno a hlavně se mi na této knize líbí, že nikdy pořádně nedovedu odhadnout, co se stane. Rozhodně doporučuji :).