Mocné myšlenky

Mocné myšlenky https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26588/mocne-myslenky-26588.jpg 5 33 5

365 afirmací pro každý den s nádherně barevnými ilustracemi. Afirmace je každá myšlenka, jež vám proběhne hlavou, i každé slovo, které vyslovíte. Proč tedy nepoužívat pouze pozitivní afirmace? S jejich pomocí začnete jinak myslet, jednat i cítit.

Přidat komentář

Lily101
24.11.2022 5 z 5

Zajímavá knížečka, kterou jsem nečetla 365 dní (kniha byla z veřejné knihovny), ale jen den. Je zvláštní, jak některé afirmace ve Vás rezonují víc (ty asi člověk potřebuje číst či vidět) a jiné méně (neb se jej aktuálně až tak nedotýkají).

V průběhu čtení možná vymyslíte vlastní afirmace. Rozhodně neváhejte a zapište si je, ať je můžete aplikovat vedle těch v knize uvedených.

petule3389
24.10.2019 5 z 5

Úžasné


Eorin
16.09.2017 4 z 5

Úžasné, inspirativní a především povzbuzující, což ve své stresující práci (s lidmi) mnohdy potřebuji - stačí pár pozitivních slov a přebije to všechna ta negativně mířená slova nevrlých zákazníků a hned zase můžu být ta "usměvavá a příjemně asertivní knihkupkyně", kterou musím být.. S pozitivními slůvky od paní Hay je to hned snazší a práce příjemnější. Doporučuji.
O hvězdu dolů dávám pouze za "starší zpracování" - nelíbí se mi příliš psychedelické barvy stran a nehezké ilustrace - víc by knížce prospěl styl kreslířky Joan Perrin-Falquet, která spolupracovala s L. Hay na přepracování dnes už téměř kultovního Miluj svůj život a Dokážu to! (věčném kalendáři afirmací).

P-Verca
29.09.2015 5 z 5

Výborná knížka - jako doplněk ke knížce Miluj svůj život, jako inspirace k vytvoření vlastních afirmací, nebo jak zlepšit pochmurnou náladu. Většinu času ji pořád nosím v kabelce, a čtu ji ve vlaku, v autobuse, nebo kdekoliv, kde čekám. :)

venbro
02.01.2013 4 z 5

Knížka je plná pozitivních afirmací na každý den v roce, já v ní listuji a čtu to, co mi něco dá a nad čím se můžu zamýšlet. Praktická malá, vejde se i na cesty :-)