Minimalistický domov

Minimalistický domov https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401054/bmid_minimalisticky-domov-O62-401054.jpg 5 12 12

Máte už po krk večného upratovania? Sústavne niečo hľadáte? Deti sa nudia, aj keď majú plnú izbu hračiek? Stále sa potkýnate o veci? Trávite každú drahocennú chvíľu doháňaním upratovania? Riešenie je tu. Premeňte svoj domov na minimalistický domov. Zjednodušte si údržbu domácnosti raz a navždy v praktických a realistických krokoch zameraných najmä na zaneprázdnené mamy s malými deťmi. V prvej časti knihy sa dozviete, ako pripraviť na vytrieďovanie seba aj rodinu, v druhej časti zaútočíte na prebytočné haraburdy a v tretej si prečítate, ako tento stav udržať a zastaviť nefungujúce konzumné zlozvyky. Dajte zbohom chaosu a vytvorte si v živote viac času a priestoru pre vaše deti či koníčky. Je to jednoduchšie, ako si myslíte. Menej je viac.... celý text

Přidat komentář

melonka
13.01.2022 5 z 5

Je fajn si to přečíst a objevit nové tipy jak přemýšlet o domácnosti. Řekla bych, že většina věcí je známých, ale je fajn si je připomenou nebo se nad svou domácností zamyslet a říct si "opravdu potřebuji koupit zrovna tohle", když už to doma mám?

Oceňuji rozdělení knihy do sekcí, je tam popsané všechno co v domácnosti řešíte od dětských hraček, cestování až po šatník :)
Doporučuji každému, i tomu kdo rád sbírá věci a nakupuje často něco nového:). Myslím, že mininálně na zamyšlení to stojí přečíst.

elenai
29.09.2021 5 z 5

Blog paní Andrey sleduju už nějakou dobu a byla to vlastně i ona, kdo mě nakopl k tomu si zminimalizovat domácnost. Ano, opravdu jsem to udělala, a ani to nebolelo. Nejspíš jsem se konečně našla. :-) A propos, také jsem vášnivá čtenářka, ale pocit vlastnit, jen abych knihu měla, mě pomalu opouští, a kupuju jen své oblíbence. Ať žijí knihovny! Kniha opravdu není pro každého, ale za přečtení a popřemýšlení určitě stojí.


Jurajovamaka
06.02.2021 5 z 5

Dobreee ukáže ako začať a ako pokračovať v tom čo je v živote dôležité, a ako nebyť upätý na materiálne veci. Začať žiť nie len prežívať.

kneslova
17.12.2019 5 z 5

Tato kniha je pro české rodiny a české poměry naprosto dokonalá a moc hezká. Minimalismus je mi blízký a myslím v dnešní konzumní době dost užitečný.

Štítky knihy

minimalismus

Autorovy knížky

2018  93%Minimalistický domov