Minda na výletě

Minda na výletě https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504331/bmid_minda-na-vylete-yq8-504331.jpg 4 23 7

Vlastně ani nevím, jak tyhle brikule s cestováním začaly. Je to věkem, spojením mě a Martina nebo jsme prostě jenom mimoni? Těžko říct, na to asi už nikdo nepřijde. Sice nám to vzalo spoustu nervů, stresu a možná i let života. Ale na druhou stranu, ty roky života jsme si vzali zpět tím, jak to se tomu s odstupem času smějeme s každým, komu naše příběhy vyprávíme. No a bez nich by nevznikla ani tahle knížka. Jak se říká, všechno zlý je pro něco dobrý, že? A něco na tom asi bude. A co můžete očekávat? Realitu bez příkras, autentické reakce bez cenzury a spoustu zábavy. I proto jsem se rozhodla, že na rozdíl od kuchařek budu psát tuto knihu hovorovou češtinou. Je to knížka, která uklidní všechny, kteří se prošli nebo prochází něčím podobným na svých cestách, která pobaví snad úplně všechny a která třeba vás namotivuje víc cestovat a poznávat. Protože i přes to všechno, co se nám stalo, to byly jedny z nejkrásnějších zážitků a momentů, které si připomínáme dodnes.... celý text

Přidat komentář

Ditules
24.11.2023 4 z 5

Ivu znám ze základky. Sleduji už pár let její Instagram. Knížka je výborná. Každý má občas smůlu, ale na Ivu s manželem to fakt padlo... :)

andy_nejedla
16.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Parádní! Pro sledující Ivky určitě doporučuju - je to, jako byste četli její instagramové příspěvky, akorát podrobněji.

Knížku bych shrnula asi takhle: "Vibrátorem to začalo, vibrátorem to končí" :D


NikDisk
05.06.2023 5 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek k narozeninám a až po půl roce jsem se k ní dostala a musím říci, že čekání stalo za to. Otevřenost autorky mě dostávala do kolen. Člověk si u plno situací říká říká, že horší už to být nemůže, ale u Ivky a Martina to vždy záhadným způsobem jde. Docela jsme si říkala, že být s nimi na dovolené je z jedné strany asi velká zábava, ale z druhé asi dost nebezpečné, protože nikdy nevíte, co se stane, ale víte, že s nimi se vždy stát něco musí.

Rosse
01.01.2023 5 z 5

U knihy jsem se neskutečně pobavila a také zavzpomínala na zážitky u kterých jsem byla svědkem i na instagramu v době, kdy se daná událost stala. Ačkoliv vše dobře dopadlo, stejně jsem se místy bála a říkala si "to snad není možný!".
Jak se říká, vše nakonec nějak dopadne a v Ivančině případě to platí dvojnásob.

Kniha se četla skoro sama. Co bych ještě ráda vypíchla jsou vtipné ilustrace, kterými je kniha obohacena a věřte mi, že i u nich se pobavíte.

Luciska13
28.12.2022 5 z 5

Skvělé příběhy z cest, které rozhodně pobaví. U některých zůstává rozum stát, jak se to vůbec může přihodit a člověk snadno zavzpomíná i na vlastní cestování a může si říct, že v tom vlastně není sám. Rozhodně doporučuji přečíst.

chali19
06.12.2022 5 z 5

Kuchařky miluju! Vždy mají všude úspěch. Na knihu jsem byla zvědavá, ale nečekala jsem nějakou bombu. O to víc mě kniha pak bavila. Nasmála jsem se během čtení jak dlouho ne, a tak to myslím splnilo účel.

Opca
04.11.2022 3 z 5

Ivku a její kuchařky mám moc ráda. Na tuto knížku jsem se moc těšila, recenze říkala, že budu brečet smíchy. Bohužel se to nestalo. Kniha se četla sice dobře, ale prostě nic extra to nebylo. Kuchařky jdou Ivce určitě lépe.

Autorovy další knížky

Ivana Jindřichová
česká, 1991
2018  79%Cat & Cook
2022  81%Minda na výletě
2019  84%Cat&Cook 2
2020  87%Cat&Cook Sladká
2021  95%Cat&Cook Rychlá

Kniha Minda na výletě je v

Přečtených32x
Čtenářské výzvě10x
Knihotéce8x
Chystám se číst21x
Chci si koupit12x