Miluju tvé lži

Miluju tvé lži https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467126/bmid_miluju-tvoje-lzi-fYM-467126.jpg 4 19 7

Kateřina najde po smrti babičky v zaprášeném kufru dopis od otce, kterého nikdy nepoznala. Rozhodne se od základů změnit svůj dosavadní život. Věří, že setkání s otcem konečně zlomí její neradostný osud. Boris Klen ji pozve na večírek, kde chce nalezenou dceru představit své snobské rodině a některým vybraným spolupracovníkům. Všechno dopadne jinak, než si Kateřina vysnila. Kdo má zájem, aby dívka navždy zmizela ze života úspěšného podnikatele? Manželka Klaudie, dcera Luisa nebo někdo třetí? A jakou roli ve hře o Kateřinin život sehrává Zlatice Vitarovićová? Adriana Macháčová ve své poslední knize mistrovsky zobrazuje dramatické vztahy několika navenek harmonických rodin a citlivě upozorňuje, že podobné situace nebývají vždy pouze fikcí. Její hrdiny rozhodně doběhla jejich vlastní minulostNajdou v sobě dostatek lásky a síly, aby si navzájem odpustili?... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Milujem tvoje lži , 2018


více info...

Přidat komentář

Aneleh
18.09.2022 4 z 5

Příběh byl zajímavě napínavý a otevřený konec chtěl ukázat na to, že každý je za svoje ošklivé činy nakonec sám potrestán. Autorce se to povedlo a kniha určitě má hlubší podtón, i když působí navenek jen odpočinkově. Jen překlad byl místy zvláštní a co vždycky kvalitu knihy snižuje, to jsou pravopisné chyby ("Přijďte později," odbila ho - str. 250).

Danago
01.11.2021 4 z 5

Román pro ženy s detektivní zápletkou. I když se mi zpočátku zdál příběh mnohokrát zpracovaný, tak postupně se zápletka velice zajímavě zamotává. Příběh je víc a víc napínavý a konec sice otevřený , ale dobře vymyšlený.
Nevím nakolik byl příběh věrohodný, v každém případě autorka udělala vše proto, abych tomu byla schopná uvěřit. Přečteno za jeden večer.


Han-nah
04.08.2021 3 z 5

Babička říkávala. Všude se něco schovává pod pokličkou, ale i ta poklička se někdy nadzvedne a pravda vypluje. Přesně tak je napsána tato kniha. Vede k zamyšlení, Jak se lidé ve vztahu chovají navenek a jak za zdí cizích očí. Velmi se mi líbilo, jak Katka hezky promlouvala se svou babičkou a i když měla těžké dětství, na svou mámu vzpomínala jen s láskou. Knihu obohatily i dva druhy písma, kterým byla vytištěna.
"Její hrdiny doběhne vlatní minulost".

alnahu
22.07.2021 3 z 5

Kniha ze života,tak jak to ve vztazích chodívá.Příběh,který vás donutí přemýšlet nad mezilidskými vztahy.Je to sice jednoduchý příběh ze života ve kterém vyplouvají na povrch lži a nakonec všechny z příběhu doběhne minulost.

josska
13.06.2021 4 z 5

Moje první kniha autorky,líbila se mě,příběh ze života,rodinné vztahy,,i takové knihy mám ráda na proložení,,,odpocinek,,,

KatkaHutyrová
08.05.2021 3 z 5

Pro mě moc fajn kniha, odpočinkový román o mezilidských vztazích. Příjemná oddechovka, vhodná pro ty, kteří u příběhu nechtějí přemýšlet a očekávají, že budou jen unášeni příběhem a osudy hlavních hrdinů.

Na druhou stranu nic, co by mě posadilo na zadek. Bavilo mě to číst a strávila jsem u knížky příjemné chvíle, ale je to příběh, který velmi rychle zapomenete.

zuzana2599
10.04.2021 4 z 5

Pohodový a odpočinkový román ze současnosti od sympatické slovenské autorky Adriany Macháčové. Jedná se o nenáročné, ale přesto čtivé a pěkné čtení, které popisuje vztahy a život několika rodin, jejich omyly a lži, které vyplouvají na povrch a přinášejí nejednu dramatickou situaci...
Miluji tvé lži je příběh z dnešního života. Nastavuje zrcadlo mnoha našim činům.