Milostná komplikace

Milostná komplikace https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/241911/bmid_milostna-komplikace-3ue-241911.jpg 3 3 3

Zátoka zamilovaných série

< 7. díl >

Případ je uzavřen… Poklidný život v Penhally rozvíří neblahá událost. Ve vodách zálivu našel smrt mladý Australan, světová jednička mezi surfaři. Do městečka přijíždí mladá australská soudní patoložka Eloise, aby došetřila všechny okolnosti podivného úmrtí. Eloise cítí, že jí místní něco tají, a to včetně vrchního komisaře Lachlana D’Anseyho. Tento muž s okouzlujícím chlapeckým úsměvem přesvědčí Eloise, aby odložila své zábrany a sblížila se s ním, i když jejich vztah zdánlivě nemá žádnou budoucnost. A pak přijde den jejího odletu zpátky do Austrálie. Podaří se jim uvěřit síle jejich citu a dají šanci novému životu?... celý text

Přidat komentář

účetní
07.07.2022 3 z 5

Četlo se mi to trochu lépe, než většina ostatních dílů, ale nějak mi ti dva nešli dohromady, na jedné straně si od začátku nepadli do oka, a na druhou stranu on po ní šel hned od prvního dne, což mi tedy vzhledem k tomu, proč tam přijela, vůbec nesedělo.

modranka
25.02.2019 4 z 5

Tak Eloise ma rozčuľovala od prvej stránky. Pôsobila na mňa arogantne, nadradene, nesympaticky až do poslednej kapitoly. Nepomohlo ani to, že nakoniec všetko končí šťastne až teatrálne. Napriek tomu dávam 4*, lebo to v príbehu aspoň vrelo. Lachlan bol sympatický, len nechápem, prečo robíme stále tú istú chybu, že si hľadáme rovnakých partnerov než sú tí, s ktorými sme sa práve rozišli. Trochu mi vadilo, že z Kate urobila autorka klebetnicu. Čo nevedela, to Eloise nevyslepičila.