Miloslav Šimek

Miloslav Šimek https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44240/miloslav-simek-44240.jpg 4 7 6

Fotograf a blízký přítel herce Miloslava Šimka zachytil slovem i fotografiemi jeho životní příběh. Všichni jsme ho znali jako výborného komika, ale málokdo ví něco bližšího o jeho soukromém životě. Prostřednictvím této knihy budeme mít příležitost nahlédnout, kolik nevšedního bylo možné se Slávkem prožít i ve všedním životě.... celý text

Přidat komentář

Lenka4
19.12.2023 3 z 5

Popis společných chvil strávených s Miloslavem Šimkem a zajímavé postřehy o lidech v jeho okolí. Škoda, že se panu Wágner nepodařilo předat kouzlo oněch okamžiků i čtenářům.

MaxQ
22.09.2023 5 z 5

Čekal jsem takovou tu běžnou bibliografii od noname autora a našel jsem kupodivu hluboký vhled do života Miloslava Šimka od jednoho z jeho nejbližších kamarádů. Spousta informací mě vysloveně překvapila - Šimkův vztah ke sportu, jeho organizační talent, obliba fyzické práce... Kdo měl tohoto baviče (v dobrém slova smyslu) rád, určitě by si měl knihu přečíst.


Jenulka94
19.06.2023 3 z 5

První biografická kniha věnovaná M.Šimkovi. Kniha obsahuje velmi významnou fotografickou přílohu, spousty zajímavých informací, příhod .
Špatný stín na knihu vrhá, že sám autor do textu až příliš často zahrnuje příhody vlastní a své rodiny.
Do současné doby ovšem žádný autor kvalitnější knihu ( co do informací a fotografií ) s M.Šimkem nenapsal, proto lze knihu doporučit.

hopla
25.06.2016 3 z 5

Obsahově zajímavé. Ano, bylo toho poměrně dost, co jsem o tomto svém idolu studentských let nevěděl. Škoda jen, že ty historky nezpracoval někdo, kdo umí psát knihy. Takhle se přiznám, že jsem se některými popisy jen obtížně prokousával a sem tam i přeskakoval. Zároveň jsem se nedokázal zbavit pocitu, že, víc než o Slávka Šimka, tu šlo o ego autora knihy. Ale to množství unikátních fotek mi celkový dojem pozvedlo, takže mohu s klidným svědomím dát tři hvězdy.

konicekbily
11.04.2016 3 z 5

Kamarádův pohled na soukromý život Slávka a jeho okolí.

katina
10.04.2016

Silný životní příběh při jehož čtení se mi vybavovaly úsměvné historky pana Šimka & spol., které v naší rodině tak zlidověly...