Manžel a záhadná blondýna

Manžel a záhadná blondýna https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474742/bmid_manzel-a-zahadna-blondyna-mbN-474742.jpg 3 52 16

Sandra Vlková je po více než dvacetiletém manželství přesvědčená, že si může být svým mužem Jiřím jistá. Vedou spolu spokojený život, jejich dvojčata Martina a Honza už mají po maturitě, a tak mají dost času jeden na druhého. Jenže jednoho Sandře zavolá její kamarádka Dana, že viděla Jiřího v kavárně sedět s mladou blondýnkou nad šálky latté. Ten telefonát Sandře jednou provždy změní život... celý text

Přidat komentář

LenkaMaresova
23.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Zápletka rozřešena v první čtvrtině knihy a pak předlouhé nastavování kaše. Popisky jídel na rodinných setkáních,popisky oblečení,které si kdo oblékl, Dana věčně čekající na telefonu, odpálkovaný Jaromír....velká nuda, nic se neděje, žádná zápletka, nic.

Rose-Mary
17.02.2023 4 z 5

Další kniha od oblíbené spisovatelky. Musím říct, že zpočátku se mi zdála velmi čtivá a zajímavá. Pak jsem si začala uvědomovat, že čím dále čtu, tím se vše strašně zjednodušuje a zdá velice snadné a pozitivní. Sandřin manžel, kterému donedávna věřila, se ukazuje jako velký padouch, vůbec se nebrání podezření, že ji podvádí, ani se nesnaží omluvit a slíbit jí, že svých záletů zanechá. Žena, se kterou ji podvádí, se ukáže být její, v raném mládí odložená dcera, kterou porodila v šestnácti a dala k adopci.
Všechno jde pak už jen jako na drátku. Sandra v rozvodovém řízení najde lásku, zabere na ni mladý kluk, který by se zpočátku zdál jen "na jedno použití". Ale to ne... Marně ji kamarádky a nově nabyté přítelkyně zrazují. Nakonec to dopadne nad očekávání dobře, jak jinak. Četba je to oddechová, knihu nelze odložit, zvládla jsem ji ve dvou dnech za pár hodin. Čtyři hvězdičky.


zdenaR
20.09.2022 3 z 5

Čtivá kniha ve stylu klasické červené knihovny. Vše vychází jak má, všichni se mají rádi, vše zalité sluncem. Pohádkový příběh, kterému ale nelze úplně věřit.

Allla9
05.08.2022 3 z 5

Asi do poloviny byla kniha čtivá a zajímavá. Pak přehnaně vše jednoduše řešitelné a hlavně přehnané.

Vatter83
06.06.2022 4 z 5

Oddechovka jak se patří. Přečteno jedním dechem. Zápletka na začátku, vyřešeno vlastně hned, a pak už jen samá pozitiva a pozitiva. Taková jedna velká slaďárna. Ale i takové knížky člověk někdy potřebuje.

L.Helena
30.05.2022 2 z 5

Potřebovala jsem si orazit po náročné literatuře, kterou jsem četla v poslední době, opět jsem tedy sáhla po Jakoubkové. Zpočátku mi přišla zápletka poměrně zajímavá, ale postupem to zase nabralo ten typický hodně zjednodušený spád: každá postava buď neskutečně kladná nebo naopak totální padouch, vše se hlavní hrdince dařilo (a nejen jí), všechny hned byly kamarádky, každá opuštěná měla okamžitě toho nejsympatičtějšího nápadníka... Prostě bylo to tak šíleně nepravděpodobné, že čím dál jsem se v příběhu dostávala, tím hloupější mi to přišlo. Mám pocit, že ve starších autorčiných knihách byly alespoň nějaké dramatické situace, se kterými se hrdinky musely v životě potýkat, i kladné postavy měly své chyby a naopak, jenže poslední dobou mi to přijde doslova přehnaně pozitivní, všechny problémy jsou vyřešeny téměř samy a tím až neuvěřitelně nejlepším způsobem, jak by mohly dopadnout.
Knize se však nedá upřít nesmírná čtivost a opravdu si u ní odpočinu.

josska
18.03.2022 4 z 5

A.Jakoubková prostě umí,,odpočinková četba,příběhy ze života mám moc ráda,vztahy,láska,rodina,tajemství ,,na proložení super...

laura
14.03.2022 3 z 5

Čtivé, hodně předvídatelné (ačkoli v jednom jsem se sekla :). Zápletku už autorka použila mockrát, takže ani tady se nekonalo žádné velké překvapení. Postavy příliš černobílé, neuvěřitelné, i když postavě manžela bych i věřila (chlapi, no - proč by se omlouval, že). Ale ten strašně zrychlený děj to kazí.

Potkáte někoho, komu jste ublížili, a v druhé větě už je vše zapomenuto, smazáno a kámoši jak hrom jsou Jerry a Tom :)

Autorce se ale opravdu nedá upřít čtivost - přečteno za jeden večer. Zítra však nejspíš nebudu vědět, o čem to vlastně bylo.

...ehm, ehm a o čem to teda jako bylo? :)

leona0568
06.03.2022 5 z 5

Kniha se velice dobře četla, zajímavý děj, je dost nepravděpodobné, aby se něco takového stalo ve skutečnosti. Knížku bych doporučila na odpočinek, odreagování, odpočinek. Taky bych napsala, že kniha je optimistická, ale i poučná.

Makůvka
20.02.2022 4 z 5

Neuvěřitelná pohádka pro dospělé, na víkendové čtení. Opět zase moře dobrého jídla, občas vykouzleného pomale z ničeho, víkend co víkend na chatě v horách, kopa dobrých přátel.... Ale jo, mě se to líbilo! Ach jo

zdehan
08.02.2022 5 z 5

Taková pěkná oddechovka tak jak to Jakoubková umí.

alnahu
24.01.2022 4 z 5

Další kniha ze života ,která je velmi čtivá.Sandře sice připravil osud v životě mnoho starostí a trápení,ale nakonec i ona najde své štěstí v podobě nové lásky.I když je to takový až pohádkový příběh ,přesto se mi četl dobře.

Ivuska.09
20.01.2022 4 z 5

Styl psaní je čtivý, zápletka zajímavá. To platí obecně o většině románů, které autorka napsala. A i když nejspíš mnoho z vás bude tušit, co se v minulosti hlavní hrdinky stalo (autorka vám to navíc velmi brzy prozradí), stejně vás čtení bude bavit. Takové už příběhy paní Jakoubkové jsou.

c.svetlana
29.12.2021 3 z 5

Zajímavá zápletka...škoda, že se jí člověk dozví hned a pak už je to klasicky milá Jakoubková.... přátelé, vaření, cestování, zde teda na chatu, a láska.

xena2711
30.10.2021 3 z 5

Jeden nevěrný manžel a jedno životní škobrtnutí v dospívání Vám může otočit život o 180°....a je tu příběh pro ženy na podzimní večer. Ach jo:-)

mysterygirl
28.10.2021 5 z 5

Krasna kniha, jako vetsina knih od Aleny Jakoubkove.